ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Π.Αναστασοπούλου: «Δεν ασχολούμαι με την Β.Μπάρμπα – Περίμενα ότι θα δεχθώ “λάσπη”»

Π.Αναστασοπούλου: «Δεν ασχολούμαι με την Β.Μπάρμπα – Περίμενα ότι θα δεχθώ “λάσπη”»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε τα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα για τις καταγγελίες προς το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο web tv του thecaller.gr και απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις δηλώσεις που έκανε τελευταία η Βάνα Μπάρμπα.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η Βάνα Μπάρμπα, έκανε όλη τη δουλειά μόνη της. Ο κόσμος έχει κρίνει και άμα δει κάποιος σχόλια κάτω από βίντεο, δεν χρειάζεται εγώ να σχολιάσω τίποτα απολύτως, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Την έβλεπα στην τηλεόραση να μιλάει για μένα. Την είδα και στο δρόμο και της είπα κάτι, ελπίζω να με άκουσε», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Περιμένω τη λάσπη να έρθει, είναι φυσική συνέπεια όσων έχουν γίνει», πρόσθεσε επίσης η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.