ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναβλήθηκε εκ νέου η παγκόσμια περιοδεία «Chromatica Ball» της Lady Gaga

Αναβλήθηκε εκ νέου η παγκόσμια περιοδεία «Chromatica Ball» της Lady Gaga

H Lady Gaga προχώρησε στην αναβολή της παγκόσμιας περιοδείας της «Chromatica Ball», η οποία θα πραγματοποιηθεί τελικά το 2022.

«Ενώ ορισμένα μέρη του κόσμου κινούνται γρήγορα για να ανοίξουν, άλλα δεν είναι ακόμη έτοιμα.

Έτσι, έως ότου μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε όλες τις ημερομηνίες, πρέπει να αναβάλουμε τις συναυλίες της Chromatica Ball μέχρι το καλοκαίρι του 2022» έγραψε η Lady Gaga σε μήνυμα.

Οι αρχικές ημερομηνίες της περιοδείας, οι οποίες είχαν ανακοινωθεί στις 5 Μαρτίου 2020

Η περιοδεία διάρκειας ενός μήνα με συναυλίες σε έξι πόλεις από τις 25 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου, θα άρχιζε από το Stade de France στο Παρίσι.

Θα ακολουθούσαν οι συναυλίες στο Λονδίνο, στο Tottenham Hotspur Stadium, στη Βοστώνη στο Fenway Park, στο Τορόντο στο Rogers Center, στο Σικάγο στο Wrigley Field και στο Ιστ Ράδερφορντ του Νιου Τζέρσεϊ στο MetLife Stadium.

Οι ημερομηνίες, οι οποίες δεν έχουν αλλάξει στον ιστότοπο της Gaga, σύμφωνα με το Variety και το ΑΠΕ, μετατέθηκαν από το 2020 στο 2021 και τώρα, πιθανώς στο 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περιοδεία έχει στόχο την προώθηση του άλμπουμ της Gaga, «Chromatica», το οποίο λόγω της πανδημίας κυκλοφόρησε με καθυστέρηση στα τέλη Μαΐου του 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.