Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

Π.Γαλακτερός: «Ήμουν σε σοκ – Είχα γυρίσει από την άλλη και έκλαιγα» (βίντεο)

Π.Γαλακτερός: «Ήμουν σε σοκ – Είχα γυρίσει από την άλλη και έκλαιγα» (βίντεο)

Ο Παύλος Γαλακτερός και η Νικολέτα Μαυρίδη κάθισαν στον καναπέ του Dot, προκειμένου να εξομολογηθούν μερικές ιστορίες από το Survivor.

«Φτάνοντας στην παραλία πάθαμε σοκ. Ξαφνικά σου λένε θα μείνετε εδώ, που δεν έχει τίποτα. Είναι η καλύβα, μια φωτιά και η παραλία. Δεν μπορείς να φύγεις, να πας πουθενά.

Το πρώτο βράδυ, όταν ήταν οι άλλοι στη φωτιά και τραγουδούσαν, είχα ξαπλώσει, είχα γυρίσει από την άλλη και έκλαιγα. Ήμουν σε σοκ», αποκάλυψε ο Παύλος Γαλακτερός και στη συνέχεια μίλησε για το γεγονός για το οποίο έχει μετανιώσει:

«Μετάνιωσα που είχα ψηφίσει την Ελένη με τοτέμ ασυλίας. Ήθελα να ψηφίσω τον Κώστα, αλλά έκανα ένα μικρό λαθάκι».

​​​​​​​

Από την πλευρά της, η Νικολέτα Μαυρίδη, εξομολογήθηκε για τον μεγάλο της καβγά στο Survivor με την Μαριάνθη:

​​​​​​​«Η Μαριάνθη ήταν ένα πολύ ήσυχο κορίτσι. Έρχεται η μέρα της ψηφοφορίας και την ψήφισα γιατί δεν είχε ενσωματωθεί στην κόκκινη ομάδα. Πηγαίναμε για μπάνιο, της λέγαμε έλα να πάμε μαζί, έλεγε θα έρθω σε λίγο.

​​​​​​​Η Μαριάνθη επιλέγει να είναι μόνη της, κανείς δεν την βγάζει εκτός ομάδας. Με το που ακούει την ατάκα της Καρολίνας, σηκώνεται η Μαριάνθη και ήταν σαν να είδα μία άλλη. Δεν το πίστευα. Αντί να της πω χαλάρωσε, της είπα «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.