ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αρνήθηκαν το «χρυσάφι» του Ατζούν οι κριτές του Master Chef – Ανανέωσαν με το STAR

Αρνήθηκαν το «χρυσάφι» του Ατζούν οι κριτές του Master Chef – Ανανέωσαν με το STAR

Ο Ατζουν Ιλίτζαλι είχε προσφέρει ένα απίστευτο ποσό στους κριτές του «MasterChef», Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για ένα νέο ριάλιτι μαγειρικής που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα η πρόταση της Acun Medya στους κριτές αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ – ένα εκατομμύριο για καθέναν από τους σεφ – και προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Η πρόταση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο Star και εν γένει φαίνεται ότι υπήρχε ένα ηχηρό “όχι” από τους τρεις κριτές του Star στον Ατζούν, Star-Ατζούν σημειώσατε 1. Οι τρεις σεφ, Κοντιζάς Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος, το σκέφτηκαν το ξανασκέφτηκαν, το συζήτησαν με το Star και τα έβαλαν κάτω.

Το Star τους έκανε μία καλύτερη πρόταση, πολύ καλύτερη, και κέρδισε στα σημεία τον Ατζούν, που επιχείρησε να κλέψει τους τρεις κριτές του MasterChef. Από τη μεριά του Star, έκανε το συμβόλαιό τους από ετήσιο, διετές και η συμφωνία έχει κλειδώσει. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες υπέγραψαν την περασμένη Πέμπτη, γιατί είχαμε πει ότι την Τετάρτη 9 Ιουλίου είναι ο τελικός του MasterChef και αυτή η εκκρεμότητα θα έπρεπε να έχει λυθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικονομική πρόταση από τον Ατζούν είχε επταψήφιο νούμερο για τριετές συμβόλαιο, ενώ το Star έκανε με τη σειρά του βελτιωμένη πρόταση και οικονομικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.