ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ατυχές συμβάν για τον Λ.Λαζόπουλο σε ταξί – Ο οδηγός είπε ότι τον είδε «κόκκαλο από τα ναρκωτικά»

Ατυχές συμβάν για τον Λ.Λαζόπουλο σε ταξί – Ο οδηγός είπε ότι τον είδε «κόκκαλο από τα ναρκωτικά»

Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για ένα ατυχές συμβάν που είχε μέσα σε ένα ταξί.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Down Town», μίλησε για την αναφορά που κάνει ο ίδιος στο βιβλίο του «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου» σχετικά με την ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά. Έκανε μνεία στη σύζυγό του, Τασούλα, αλλά μοιράστηκε και μία από τις εμπειρίες που είχε εκείνη την εποχή.

Ο ίδιος, ερωτηθείς εάν η όλη υπόθεση και όσα έβλεπαν το «φως» της δημοσιότητας, τού είχε στοιχίσει, είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στη σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή: «Αυτό που έγινε στο κότερο είναι άλλο βιβλίο –αυτό κι αν ήταν μια καθαρή κωμωδία. Στοίχισε στην Τασούλα, που μου έλεγε ξανά και ξανά “τι κερδίζεις με το να φαντάζονται ότι κάνεις ναρκωτικά;”».

«Πίστευε στην καθαρότητα. Θυμάμαι ένα βράδυ πήραμε ένα ταξί. Εγώ μπήκα από τη μεριά του οδηγού και δεν με είδε αυτός. Κάποια στιγμή άρχισε μια κουβέντα και μεταξύ άλλων μας έλεγε ότι με είχε δει μια μέρα κόκαλο από τα ναρκωτικά» συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Τον πλήρωσα στο τέλος και του λέω “σ’ ευχαριστώ που με είδες χωρίς να έχεις δει”» συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επειδή λοιπόν της το χρωστούσα της Τασούλας να το ξεκαθαρίσω αυτό και δεν ήθελα κι εγώ να κρατάω στο ντουλάπι μου πράγματα, είπα “παρ’ το να ησυχάσω”» ανέφερε ακόμη ο Λάκης Λαζόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.