ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γ.Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής είναι μεγάλος ψεύτης – Μου έχει “κλέψει” δουλειές»

Γ.Φλωρινιώτης: «Ο Λευτέρης Πανταζής είναι μεγάλος ψεύτης – Μου έχει “κλέψει” δουλειές»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και δεν “μάσησε” τα λόγια του.

Τον Λευτέρη Πανταζή έβαλε στο στόχαστρο ο Γιάννης Φλωρινιώτης μιλώντας, την Δευτέρα, στην ενότητα «Σπασ’τα» της Φωτεινής Πετρογιάννη στην εκπομπή Pop Up.

«Με τον Λευτέρη Πανταζή είχα πολλές κόντρες. Ο Λευτέρης λέει πολλά ψέματα. Ότι έχω κάνει εγώ, βγαίνει και λέει ότι το έχει κάνει αυτός.

Η Καίτη Γαρμπή με την αδελφή της ξεκίνησαν με εμένα όταν ήταν 16 χρονών. Ο Πανταζής λέει ότι ξεκίνησαν μαζί του. Όταν τραγουδούσα εγώ, ο Πανταζής ήταν αγέννητος.

Την Άντζελα Δημητρίου την πήρα να δουλέψουμε μαζί στο μεγαλύτερο μαγαζί των Αθηνών. Ο επιχειρηματίας μου είπε ότι δεν την ήθελε επειδή δούλευε σε πολύ λαϊκά μαγαζιά. Είπα ότι δεν θέλω άλλη, μόνο την Άντζελα», είπε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πρόσθεσε επίσης: «Χρόνια μετά μου είπε η Άντζελα ότι θα μιλήσει στον επιχειρηματία για να δουλέψουμε μαζί.

Όταν με πήρε τυχαία ο επιχειρηματίας τηλέφωνο, τον ρώτησα αν του είπε η Άντζελα να συνεργαστούμε και μου είπε όχι. Όταν η Άντζελα έμαθε ότι θέλω να δουλέψω με όλη μου την οικογένεια είπε “εγώ με την οικογένεια Φλωρινιώτη δεν δουλεύω”. Της απάντησα “χέσ…κα κυρά μου αν δουλεύεις ή δε δουλεύεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ποιος σου είπε ότι ο Φλωρινιώτης δουλεύει μαζί σου;”. Ήταν κάποτε να κάνουμε ριάλιτι με την οικογένεια Φλωρινιώτη. Ήταν όλα έτοιμα, αλλά θεωρήθηκε πολύ προχωρημένο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.