ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε αναζήτηση εργασίας οι Έλληνες – Ραγδαία η αύξηση αιτήσεων για ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου

Σε αναζήτηση εργασίας οι Έλληνες – Ραγδαία η αύξηση αιτήσεων για ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου

Κάθε προηγούμενο έχουν ξεπεράσει οι αιτήσεις ανδρών και γυναικών, στην Ελλάδα, για συμμετοχή σε casting που θα τους προσφέρει ένα ρόλο στις ελληνικές ταινίες ενηλίκων.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, είχαν προκαλέσει μεγάλο ντόρο οι εικόνες από τις ατελείωτες ουρές 1.000 ατόμων έξω από γνωστό club στο Περιστέρι που ήθελαν να εξασφαλίσουν ένα ρόλο στις παραγωγές γνωστής εταιρίας.

Πέρυσι λόγω κορωνοϊού, η διαδικασία αυτή δεν επαναλήφθηκε, όμως πλέον οι συνθήκες το επέτρεψαν και οι συμμετοχές για τα casting άνοιξαν, με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός.

Το δεύτερο κάλεσμα λοιπόν μέσα σε μόλις μια εβδομάδα έφτασε τις 6.851 αιτήσεις, με το συγκεκριμένο νούμερο να είναι ιδιαίτερα υψηλό και να αναμένεται να γίνει πολύ μεγαλύτερο, καθώς η ειδική πλατφόρμα θα μείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος του μήνα.

H μεγάλη αύξηση συμμετοχής οφείλεται ότι πλέον μετά από 4 χρόνια πορείας η εταιρία έχει πλέον μεγάλο κύρος διεθνώς πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, και φυσικά να μην ξεχνάμε ότι λόγο της κρίσης με τον κορωνοϊό πολλοί βρίσκουν διέξοδο για έξτρα εισόδημα μέσα από αυτό.

Τι λένε όμως οι αριθμοί και τα στατιστικά στοιχεία της πρώτης φάσης του SugarCasting 2021…

  • Αιτήσεις πρώτης φάσης του κάστινγκ: 6.851 άτομο

Φύλο

  • Άνδρες: 90%
  • Γυναίκες: 9%
  • Transexual / Aλλο: 1%

Hλικίες

  • 19 έως 25 ετών: 50%
  • 26 έως 35 ετών: 30%
  • 36 ετών και άνω: 20%
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προτιμήσεις

  • Straight: 85%
  • Bisexual: 9%
  • Gay: 6%
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.