ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Το συχνότερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι και καταστρέφουν το νεροχύτη τους

Το συχνότερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι και καταστρέφουν το νεροχύτη τους

Πολλές από τις καθημερινές μας συνήθειες χωρίς να το καταλαβαίνουμε συχνά φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα ή ακόμη μπορεί και να καταστρέψουν οικιακές συσκευές.

Για παράδειγμα, μια από αυτές έχει να κάνει με το νεροχύτη και αυτά που ρίχνουμε εκεί όταν καθαρίζουμε τα σκεύη μας.

Μεγάλο λάθος γίνεται από πολλούς στο καθάρισμα των σκευών από λάδι. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μόλις τηγανίζουν ρίχνουν το λάδι στο νεροχύτη και στη συνέχεια νερό. Σύμφωνα με ειδικούς, όμως, το λάδι που πηγαίνει μέσα στους σωλήνες μπορεί να κάνει ζημιά στα υδραυλικά του σπιτιού. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να μόλις τελειώσετε με το μαγείρεμα, να αδειάσετε μέσα σε ένα δοχείο το λάδι και να σκουπίσετε με λίγο χαρτί για να απομακρύνετε τη μεγαλύτερη ποσότητα λαδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον για να καθαρίσετε το για να καθαρίσετε τους σωλήνες σας ρίξτε μερικά παγάκια στον νεροχύτη και χοντρό αλάτι. Στη συνέχεια μπορείτε να ρίξετε μερικές σταγόνες λεμονιού για να μοσχομυρίσει όλη η κουζίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.