
Πόσες φορές δεν έχει τύχει να ακούς μουσική από το κινητό σου με ακουστικά στο αυτοκίνητο;
Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο έτσι δεν είναι; Μάλλον όλοι μας που έχουμε αυτοκίνητο το έχουμε κάνει κατά καιρούς.
Έρευνα μας λέει πως αυτό ακριβώς το μάλλον ακίνδυνο συνήθειο δεν είναι τελικά και τόσο αθώο.
Πολλές φορές, σύμφωνα με την έρευνα που έγινε, η χρήση των ακουστικών έχει αποβεί μοιραία για πολλούς ποδηλάτες, οδηγούς αυτοκινήτου και μηχανής.
Ειδικότερα, ένα νέο ηχητικό πείραμα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Φορντ δείχνει ότι οι άνθρωποι που ακούνε μουσική μέσω ακουστικών αργούν, κατά μέσο όρο, πάνω από 4 δευτερόλεπτα να αναγνωρίσουν πιθανούς κινδύνους στο δρόμο από εκείνους που δεν ακούνε μουσική.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.