Αυτοί είναι οι 5 συνδυασμοί ζωδίων που θα απατήσουν ο ένας τον άλλον

Αυτοί είναι οι 5 συνδυασμοί ζωδίων που θα απατήσουν ο ένας τον άλλον

Ενώ όλα τα ζευγάρια έχουν πιθανότητες να απατήσουν ο ένας τον άλλον, ανεξάρτητα από το ζώδιό τους, υπάρχουν κάποιοι αστρολογικοί συνδυασμοί που έχουν ακόμα περισσότερες από τους υπόλοιπους.

Μερικές φορές έχει να κάνει με την έλλειψη επιθυμίας ενός ζωδίου να κάνει σχέση, που σε αυτή τη περίπτωση ξέρουν από την αρχή πως αυτή η σχέση δεν θα κρατήσει μακροπρόθεσμα. Άλλες φορές, είναι ο συνδυασμός προσωπικότήτων που δημιουργεί πρόβλημα και μπορεί να οδηγήσει και τα δύο μέλη της σχέσης σε αδιέξοδο.

Δείτε τους αστρολογικούς συνδυασμούς που έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν ο ένας τον άλλον:

1. Δίδυμος και Δίδυμος

Το ζώδιο αυτό αντιπροσωπεύει τη δυαδικότητα, που είναι το αντίθετο της ένωσης και της πίστης. Το μυαλό των Διδύμων τείνει να περιπλανιέται και να ψάχνει πάντα για κάτι άλλο.

2. Κριός και Καρκίνος

Ο Κριός είναι αρκετά επικεντρωμένος στον εαυτό του, ενώ ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος. Ο ένας θα ψάχνει να ενισχύσει το εγώ του, ενώ ο άλλος να βρει την συναισθηματική ασφάλεια που του λείπει.

3. Ζυγός και Αιγόκερως

Ο Ζυγός είναι γνωστός για το ότι δεν παίρνει εύκολα αποφάσεις, ενώ είναι αρκετά επικριτικός. Ο Αιγόκερως σκέφτεται πάντα επιχειρηματικά και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την μεταξύ τους επικοινωνία. Ο ένας θα αναζητήσει την ευαισθησία και την ασφάλεια αλλού και ο άλλος μπορεί να απατήσει για να πετύχει τους επαγγελματικούς του στόχους.

4. Σκορπιός και Σκορπιός

Όταν η αρχική σεξουαλική χημεία ξεθωριάσει, ο Σκορπιός θα ψάξει αλλού τη σεξουαλική ποικιλία. Μεταξύ δύο Σκορπιών μπορεί να προκύψουν έντονες εντάσεις και τότε και οι δύο να καταλήξουν στην απιστία.

5. Υδροχόος και Ταύρος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Υδροχόοι θέλουν να έχουν δίκιο και να είναι ελεύθεροι, ενώ οι Ταύροι θέλουν να νιώθουν αγαπητοί και χρειάζονται ασφάλεια. Έτσι, ο Υδροχόος μπορεί να ψάξει για την ποικιλία και τον ενθουσιασμό, ενώ ο Ταύρος θα αναζητήσει την προσοχή και την ασφάλεια που του λείπει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.