ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Μάχη» στο Twitter για το νικητή του Survivor – Αυτός θέλουν οι χρήστες να επικρατήσει

«Μάχη» στο Twitter για το νικητή του Survivor – Αυτός θέλουν οι χρήστες να επικρατήσει

Μόλις λίγα 24ωρα απομένουν για το μεγάλο φινάλε του φετινού Survivor, καθώς απομένει ο ημιτελικός της Κυριακής και ο τελικός της Δευτέρας, όπου και θα μάθουμε τον μεγάλο νικητή.

Με τους αγώνες κατάταξης να ολοκληρώθηκαν, ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος προκρίθηκαν απευθείας στον ημιτελικό, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι τέθηκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

To Twitter που παρακολουθεί ανελλιπώς τις εξελίξεις στο Survivor 4 για σχεδόν εξίμιση μήνες, ξεσαλώνουν στα τελευταία επεισόδια και έχουν ήδη χρίσει τον νικητή του φετινού Survivor.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ηλία Μπόγδανο. Μπορεί ο 29χρονος παίκτης να μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης τέλη Ιανουαρίου και όχι από την αρχή, όμως με τις αθλητικές του επιδόσεις και τον χαρακτήρα του κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε τα tweets για τον Ηλία Μπόγδανο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.