ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άνδρες σας ενδιαφέρει: Αυτές είναι οι 3+1 ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει η… αυτοϊκανοποίηση

Εκτός από ευχαρίστηση και απόλαυση, η αυτοϊκανοποίηση είναι και ευεργετική για την υγεία σου

Άνδρες σας ενδιαφέρει: Αυτές είναι οι 3+1 ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει η… αυτοϊκανοποίηση

Είναι εκείνες οι στιγμές που δεν θέλεις να μπει τίποτα ανάμεσα σε σένα και τον «καλύτερό σου φίλο». Ούτε καν εκείνη. Και όποιος σου είπε πως αυτή η στιγμή είναι μία στιγμή άκυρη και χωρίς ουσία, έκανε τεράστιο λάθος.

Εκτός από ευχαρίστηση και απόλαυση, ο αυνανισμός είναι και ευεργετικός για την υγεία σου. Και όλοι οι λόγοι που πρέπει να ξέρεις, είναι εδώ.

1. Σου ανεβάζει την διάθεση

Προφανώς. Νόμιζες ότι ανεβάζει μόνο τη λίμπιντο; Όσο κουραστική και απότομη και αν ήταν η μέρα σου, μία στιγμή μοναξιάς με τον «καλύτερο φίλο σου» θα απελευθερώσει τους νευροδιαβιβαστές που θα πλημμυρίσουν το σώμα με ενδορφίνες. Κοινώς, θα αισθανθείς σαν να κάνεις σεξ όλη την ημέρα. Κράτα το.

2. Χώρια ότι δυναμώνει τους μύες σου

Και συγκεκριμένα εκείνους στην πελβική περιοχή. Εκτός του ότι μπορεί να θεωρηθεί άσκηση που δυναμώνει την στύση, οι επιστήμονες αναφέρονται και στις ευεργετικές ιδιότητες σχετικά με την καταπολέμηση ασθενειών – όπως του καρκίνου του προστάτη.

3. Άσε που κοιμάσαι και καλύτερα

Θα σου πούμε άλλο ένα μαγικό που γίνεται κατά την εκσπερμάτιση: απελευθερώνονται χημικά όπως οξυτοκίνη και προλακτίνη. Χαλαρώνουν τον εγκέφαλό σου, σε βοηθούν να χαλαρώσουν και μπαίνεις πιο ομαλά σε κατάσταση κατάκλισης. Γι΄ αυτό και σε παίρνει ο ύπνος μετά το σεξ.

4. Τέλος σου προσέχει και την καρδιά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μην το γελάς καθόλου. Την ώρα που βρίσκεσαι «στην πράξη», ανεβαίνουν και οι καρδιακοί σου ρυθμοί. Αυτό παράλληλα δυναμώνει και όλο το καρδιοαγγειακό σύστημα που προστατεύει τον οργανισμό σου από πιθανές ανακοπές. Φυσικά δεν σε γλιτώνει αν καπνίζεις σαν φουγάρο και τρως ό,τι θέλεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.