ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αντζελίνα Τζολί: Η αντίδρασή της στα δημοσιεύματα για τη σχέση Μ.Πιτ και Ε.Ραταϊκόφσκι

Όπως ανέφερε στην Page Six η ηθοποιός έχει ακούσει τις φήμες για τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της

Αντζελίνα Τζολί: Η αντίδρασή της στα δημοσιεύματα για τη σχέση Μ.Πιτ και Ε.Ραταϊκόφσκι

Την αντίδραση της Αντζελίνα Τζολί σχετικά με το ειδύλλιο Μπραντ Πιτ – Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της.

Όπως ανέφερε στην Page Six, η ηθοποιός έχει ακούσει τις φήμες για τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της, όμως γενικότερα ακολουθεί μια πολιτική στη ζωή της, κατά την οποία δεν επιτρέπει στα δημοσιεύματα να την επηρεάζουν.

«Η Αντζελίνα δεν δίνει καμία σημασία στα δημοσιεύματα που λένε ότι ο Μπραντ βγαίνει με κάποια. Θα λάβει σοβαρά υπόψιν της την κατάσταση, μόνο όταν έρθει η στιγμή να γνωρίσει κάποιο από τα κορίτσια του στα παιδιά τους», αναφέρει η πηγή.

Σύμφωνα ωστόσο, με το ίδιο δημοσίευμα της Page Six, ο Μπραντ Πιτ δεν βιάζεται να κάνει αυτό το βήμα. Ο ηθοποιός και το γνωστό μοντέλο έχουν βγει αρκετές φορές, αλλά δεν είναι επίσημα ζευγάρι.

Ειδικά αυτή την περίοδο, που ο χωρισμός της από τον Μπέαρ ΜακΚλαρντ αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στο Χόλιγουντ, όπως και η δική του δικαστική διαμάχη με την Αντζελίνα Τζολί, ο ηθοποιός δεν θέλει να προκαλέσει νέες αντιδράσεις.

Αντιθέτως, προτιμά να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και να προστατεύσουν αυτό που έχουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άτομο από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ δήλωσε: «Δεν υπάρχει κάτι σοβαρό, αλλά χαίρεται που έχει βάλει κάποια στη ζωή του και νιώθει ότι είναι σημαντική. Το διαζύγιό του ήταν πολύ επίπονο, αλλά πλέον οι πληγές του έχουν επουλωθεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.