ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτη αποκάλυψη: Η Α.Τζολί «έδωσε» στους παπαράτσι τη σχέση της με τον Μ.Πιτ όσο ήταν ακόμα παντρεμένος

«Πήραμε τη φωτογραφία, πήραμε την απόδειξη»

Απίστευτη αποκάλυψη: Η Α.Τζολί «έδωσε» στους παπαράτσι τη σχέση της με τον Μ.Πιτ όσο ήταν ακόμα παντρεμένος

Η σχέση του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί παρέμεινε για κάποιο διάστημα κρυφή, μέχρι που τελικά τους «έπιασαν» οι παπαράτσι. Ποιος ήταν όμως αυτός που τους «κάρφωσε»;

Την αλήθεια αποκαλύπτει στα επερχόμενα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Like a Rolling Stone», που θα κυκλοφορήσουν στις 13 Σεπτεμβρίου, ο συνιδρυτής του θρυλικού περιοδικού Rolling Stone Τζαν Γουένερ.

Ο εκδότης του περιοδικού γνώρισε κατά τη διάρκεια της καριέρας του πολλά διάσημα ονόματα και στα απομνημονεύματά του αφηγείται πολλά άγνωστα περιστατικά, αλλά και μερικές πολύ «ζουμερές» λεπτομέρειες και ιστορίες που είναι άγνωστες στο ευρύ κοινό. Μεταξύ αυτών και την αποκάλυψη της σχέσης Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ.

Η πληροφορία για το μυστικό ζευγάρι Πιτ-Τζολί

Εκτός από εκδότης του Rolling Stone, ο Γουένερ ήταν για ένα διάστημα και ιδιοκτήτης του περιοδικού US Weekly. Όπως αναφέρει στη βιογραφία του, το 2005 ένας φωτογράφος με τον οποίο συνεργαζόταν το περιοδικό έλαβε μια πληροφορία πως η Αντζελίνα Τζολί έμενε σε ένα θέρετρο στις ακτές της Αφρικής με τον Μπραντ Πιτ – ο οποίος, σημειωτέον, τότε ήταν ακόμα παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον.

Το νέο ζευγάρι είχε συνεργαστεί στην ταινία «Mr. & Mrs Smith», δημιουργώντας φήμες πως εκτός οθόνης ήταν μαζί και στη ζωή, αλλά τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί.

Όμως, ο φωτογράφος ενημερώθηκε όχι μόνο για το πού έμεναν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, αλλά του δόθηκαν και λεπτομέρειες για την ώρα που έκαναν την καθημερινή τους βόλτα, μαζί με μια πρόταση για το πού θα μπορούσαν να φωτογραφηθούν «κρυφά».

«Πήραμε τη φωτογραφία, πήραμε την απόδειξη» γράφει ο Γουένερ στα απομνημονεύματά του. «Είχαμε το παγκόσμιο λαβράκι, την παγκόσμια αποκλειστικότητα, το ντεμπούτο των Brangelina (όπως τους λέει ο κόσμος)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, έγινε χαμός. Όλοι μπορούσαν πλέον να μιλούν ανοιχτά για την κρυφή σχέση του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί. Το θέμα όμως -και το μυστικό που αποκαλύπτει ο εκδότης του περιοδικού- είναι το ποιος τους έδωσε αυτή την πληροφορία. «Ο πληροφοριοδότης ήταν η Αντζελίνα» αποκαλύπτει ο Γουένερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.