Απόστολος Γκλέτσος: «Συνέβησαν και δυσάρεστα πράγματα στο Τμήμα Ηθών»

«Ο κόσμος μάς είχε συνηθίσει, μας φώναζε με τα ονόματα των ρόλων, μας φώναζαν για να τους λύσουμε αστυνομικά προβλήματα»

Απόστολος Γκλέτσος: «Συνέβησαν και δυσάρεστα πράγματα στο Τμήμα Ηθών»

Ο Απόστολος Γκλέτσος, με αφορμή την επιτυχημένη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Τμήμα Ηθών» μίλησε στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής ΑΝΤ1 Flashback.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε τόσο για την μεγάλη αναγνωσιμότητα που ήρθε σε εκείνον μέσα από το συγκεκριμένο σίριαλ ενώ αποκάλυψε πως θα βρεθεί και στο remake της.

Ειδικότερα, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Μανουσάκης είναι ένας άνθρωπος σταθμός στην καριέρα μου. Να πω καλύτερα στην ζωή μου ολόκληρη. Στο Τμήμα Ηθών ήταν μια κατάσταση που είχαμε γίνει οικογένεια. Μανουσάκης, συνεργεία… Ο κόσμος μάς είχε συνηθίσει, μας φώναζε με τα ονόματα των ρόλων, μας φώναζαν για να τους λύσουμε αστυνομικά προβλήματα.

Έρχονταν πολλοί ηθοποιοί και έπαιζαν ως γκεστ. Θυμάμαι πραγματικά ότι μετά τα γυρίσματα ήμασταν τόσο γεμάτοι που δεν είχαμε ανάγκη για να κάνουμε τίποτα άλλο. Δηλαδή το γύρισμα και η δουλειά ήταν και η διασκέδαση μας, περνάγαμε καλά. Ήταν συγκινητικό, ήταν ωραίο, υπήρχε αγάπη από τον κόσμο και τότε ο κόσμος έβλεπε αγνά τηλεόραση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συνέβησαν βέβαια και δυσάρεστα πράγματα. Έφυγε ο Τίμος Περλέγκας όσο παιζόταν το σίριαλ, τον χάσαμε. Έφυγε γρήγορα ο Θεόφιλος Βανδώρος, ο αείμνηστος. Δεν σας κρύβω ότι πίστευα πως μετά από πολλά χρόνια θα ξαναμαζευτεί η ομάδα. Δεν ήξερα τι θα συμβεί, δυστυχώς. Και θα το ξανακάνουμε» συμπλήρωσε, επίσης, ο Απόστολος Γκλέτσος στο νέο πρόγραμμα για τις μεγάλες επιτυχίες του σταθμούτου Αμαρουσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.