Aσημίνα Χατζηανδρέου: Μιλάει για το Survivor All Star – H γιαγιά της δεν συμφωνεί να παντρευτεί

«Όλα είναι στον αέρα»

Aσημίνα Χατζηανδρέου: Μιλάει για το Survivor All Star  – H γιαγιά της δεν συμφωνεί να παντρευτεί

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου πρώην παίκτρια του Survivor παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την εμπειρία της στο survivor αλλά και για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης  αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

«Γενικά, είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Όλοι δέχονται και δεν δέχονται προτάσεις για το Survivor All Star. Λένε ότι έχουν δεχτεί, αλλά τελικά δεν έχουν δεχτεί. Εγώ θα αφήσω κρυφό το αν έχω δεχτεί πρόταση. Το πρόβλημα είναι κυρίως τα λεφτά κι οι παίκτες που είναι σίγουροι ότι θα μπουν, μπορεί να μην μπουν τελικά. Όλα είναι στον αέρα», δήλωσε αρχικά.

«Σίγουρα είμαι μια παίκτρια που απασχόλησε αρκετά και νομίζω ότι το γνωρίζει και η παραγωγή αυτό. Εννοείται πως θα πήγαινα ξανά στο Survivor, ήδη μου λείπει σαν εμπειρία. Ήταν σαν σπίτι μου όλο αυτό που έζησα, ήμουν 6,5 μήνες εκεί», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, τα ποσά που ακούγονται ότι θα προσφερθούν στους παίκτες είναι πάρα πολλά και λίγοι μπορούν να αρνηθούν.

«Τα χρήματα θα είναι ίδια για όλους και γι’ αυτό γίνονται οι παρεξηγήσεις. Πιστεύω ένας νικητής δεν πρέπει να πάρει τα ίδια χρήματα με αυτόν που βγήκε πέμπτος. Τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα που ακούστηκαν είναι πάρα πολλά. Κανείς δεν βγάζει αυτά τα χρήματα στις μέρες μας. Ακόμα είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση», τόνισε.

Τέλος, ρωτήθηκε και η γιαγιά της για τη σχέση της Ασημίνας με τον Χρήστο Δάντη, καθώς και το ενδεχόμενο να παντρευτεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όχι, δεν θέλω να παντρευτεί ακόμα. Είναι νέα κι έχει το μέλλον της μπροστά της», είπε χαρακτηριστικά η γιαγιά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.