Έχεις μια φυσική τάση να είσαι άνετη με όλους όσους συναντάς; Αν απαντήσεις ναι, πιθανότατα ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που τους αρέσει να φλερτάρουν ακατάπαυστα.

Δίδυμοι

Διδυμάκι, δεν είναι μυστικό ότι είσαι η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού κύκλου, κάτι που θα μπορούσε να είναι ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο φλερτάρεις από τη φύση σου. Είσαι το μεταβλητό ζώδιο του αέρα, που σημαίνει ότι μπορείς να προσαρμοστείς και να αλλάξεις τη μορφή σε οποιαδήποτε κατάσταση – και οι άλλοι σίγουρα λαμβάνουν υπόψη τη γοητεία σου. Είσαι εξαιρετικά γενναιόδωρη και μπορείς να συνεχίσεις τη συζήτηση με σχεδόν οποιονδήποτε, οπότε είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί οι άλλοι μπορούν μερικές φορές να συγχέουν τη φιλική σου διάθεση, με τρυφερή συμπεριφορά.

Λέων

Είσαι ένα καλόκαρδο και ευχάριστο άτομο, Λιονταρίνα και αυτά τα γοητευτικά χαρακτηριστικά δείχνουν ότι είσαι άτομο που σου αρέσει αβίαστα το φλερτ. Κυβερνάσαι από τον πέμπτο Οίκο, ο οποίος φιλοξενεί κάθε ευχαρίστηση, οπότε η φιλοσοφία σου στη ζωή είναι να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου μέσα από δραστηριότητες που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Και ναι, αυτό περιλαμβάνει το να έρχεσαι κοντά σε άλλους με ευκολία.

Ζυγός

Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι βλέπεις το ζώδιό σου σε αυτήν τη λίστα, Ζυγέ. Είσαι ένα ζώδιο που του αρέσει το φλερτ από τη σχεδίαση του, χάρη στον ρομαντικό κυρίαρχο πλανήτη σου, την Αφροδίτη. Ενώ είναι γνωστό ότι διατηρείς την τάξη, είσαι επίσης διάσημη για την ικανότητά σου να βλέπεις τα πάντα ρομαντικά. Αγαπάς το να αγαπάς και δεν φοβάσαι να δείξεις τρυφερότητα.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν πρόκειται στο να κάνεις ρομαντική τη ζωή σου, Ιχθύ, τον ξέρεις τον τρόπο πολύ καλά. Βρίσκεις εύκολα τη μαγεία στο πεζό, συμπεριλαμβανομένης της κάθε αλληλεπίδρασης που έχεις, η οποία έχει άμεσο αντίκτυπο στην τάση σου για φλερτ. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την επιρροή σου από τον Ποσειδώνα, με το να είσαι ένα συναισθηματικά δεκτικό ζώδιο του νερού και έχεις για τον εαυτό σου ένα τέλειο κοκτέιλ για έναν απελπισμένα ρομαντικό. Έτσι θα φλερτάρεις ακατάπαυστα γιατί θα νομίζεις ότι όποιος βρίσκεται μπροστά σου, είναι ο έρωτας της ζωής σου.