ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

«MILF Manor»: Το ριάλιτι που έχει προκαλέσει «ταραχή» – Πατέρας και γιος θέλουν να κάνουν σχέση με την ίδια γυναίκα

«Βγαίνουμε και διπλά ραντεβού»

«MILF Manor»: Το ριάλιτι που έχει προκαλέσει «ταραχή» – Πατέρας και γιος θέλουν να κάνουν σχέση με την ίδια γυναίκα

Το ριάλιτι «MILF Manor», έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια καθώς νεαροί άνδρες συνάπτουν σχέσεις με ελεύθερες και μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες.

Οι νεαροί άνδρες προσπαθούν να ταιριάξουν με τις μεγαλύτερες γυναίκες του σόου, αλλά για τη νέα δεύτερη σεζόν του, υπάρχει μια ανατροπή.

Αυτό συμβαίνει επειδή αργότερα στην εκπομπή εμφανίζονται οι μπαμπάδες των νεαρών ανδρών και αρχίζουν να ανταγωνίζονται για την προσοχή των ίδιων γυναικών.

Ο Joey μοιράστηκε το σοκ του για την εμφάνιση του πατέρα του, λέγοντας: «Όλοι προφανώς σοκαρίστηκαν. Αλλά ήμουν επίσης κάπως ενθουσιασμένος. Εγώ και ο μπαμπάς μου κάνουμε παρέα. Ειλικρινά, μου έδωσε κάτι να περιμένω με ανυπομονησία».

«Του δίνω τη σωστή κατεύθυνση»

Ο μπαμπάς του Joey, Anthony, δήλωσε στη New York Post: «Πραγματικά με αιφνιδίασε, γιατί σκεφτόμασταν ότι θα πηγαίναμε σε δύο ξεχωριστά σόου γνωριμιών. Όταν μπήκα μέσα και είδα τον Joey, είπα: «Ω, Θεέ μου!».

Παρά την αναπάντεχη ανατροπή και το γεγονός ότι το ζευγάρι κυνηγάει την ίδια γυναίκα, ο Anthony μοιράστηκε ότι αυτό δεν ήταν ένα νέο σενάριο για εκείνον και τον Joey.

Είπε: «Δεν είναι ένα καινούργιο γεγονός για τον Joey και τον Τζόι: «Ο Joey συναντάει μεγαλύτερες γυναίκες. Βγαίνουμε [μαζί], ο Joey είναι σχεδόν σαν αδελφός μου.

«Βγαίνουμε και διπλά ραντεβού. Τον αφήνω να εξελιχθεί μόνος του. Του δίνω τη σωστή κατεύθυνση και τον αφήνω να είναι ο εαυτός του».

Από την πλευρά του, ο Joey συνέχισε υποστηρίζοντας ότι η εμπειρία αυτή του έδωσε «περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Οι δύο τους διευκρίνισαν επίσης ότι δεν αισθάνονται ότι «ανταγωνίζονται» ο ένας τον άλλον στην εκπομπή.

Παρ’ όλα αυτά, ο Joey πρόσθεσε ότι υπήρχαν ακόμα στοιχεία της εκπομπής που ήταν «σίγουρα άβολα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι άλλο μένει να δούμε; Κανείς δεν ξέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.