ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο του Οκτωβρίου

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την πανσέληνο του Οκτωβρίου

Βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες της περιόδου του Ζυγού και αν έχεις παρατηρήσει μεγάλη παθητική επιθετικότητα στον αέρα, τότε ενδέχεται να βιώσεις μια σημαντική εμπειρία κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Οκτωβρίου.

Αυτό συμβαίνει γιατί στις 20 Οκτωβρίου, οι δονήσεις θα γίνουν εντελώς εριστικές καθώς το φεγγάρι κινείται στο τολμηρό ζώδιο του Κριού.

Αυτή η ουράνια ενέργεια ωθεί τα ζώδια να διοχετεύσουν το εσωτερικό τους τολμηρό ρίσκο και να αντιμετωπίσουν τους μεγαλύτερους φόβους στη ζωή. Τρομάζεις; Θα έπρεπε, ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Οκτωβρίου του 2021.

Κριός

Φρόντισε τον εαυτό σου, Κριέ, γιατί σε επηρεάζει η πανσέληνος με πολλούς τρόπους, ειδικά όταν πρόκειται για το πώς αισθάνεσαι με τον εαυτό σου. Παλεύεις με τη χλιαρότητα της ενέργειας του Ζυγού, η οποία θέλει να επιβραδύνει και να κάνει συμβιβασμούς και μπορεί να αισθάνεσαι απογοητευμένη. Ίσως θελήσεις να μείνεις σε εσωτερικούς χώρους και να αντιμετωπίσεις τις απογοητεύσεις σου προσεκτικά με το διαλογισμό και την καταγραφή ημερολογίου.

Ζυγός

Ζυγέ, θα πας σώμα με σώμα με το αδελφό ζώδιο σου, τον Κριό και θα αναγκαστείς να συγκεντρωθείς σε μερικές από τις μάχες σου, καθώς σχετίζονται με τις συνεργασίες σου. Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, επικεντρώσου σε εσένα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να σκεφτείς τις δικές σου ανάγκες και αποφάσισε αν αξίζουν πραγματικά οι συμβιβασμοί που κάνεις για να κρατήσεις τους φίλους σου ευχαριστημένους.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα πράγματα φαίνονται δύσκολα στη ζωή σου στο σπίτι, Αιγοκερίνα. Η δουλειά είναι πραγματικά σημαντική για εσένα και κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ζυγού καταβάλλεις ειλικρινή προσπάθεια για να διατηρήσεις την αρμονία, αλλά το βρίσκεις βαρύ για να το κάνεις. Είναι εντάξει να αφιερώσεις μια προσωπική μέρα για ποιοτικό χρόνο. Χρησιμοποίησε αυτό το φρεσκάρισμα ως δικαιολογία για να διακοσμήσεις και να τακτοποιήσεις το σπίτι και απόλαυσε μαγικές στιγμές μόνη σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.