Aυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανόν να σου ραγίσουν την καρδιά σε μια σχέση

Καλύτερα να τα ξέρεις από τώρα

Aυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανόν να σου ραγίσουν την καρδιά σε μια σχέση

Τα 3 παρακάτω ζώδια είναι αυτά που είναι πιθανότερο να σου ραγίσουν την καρδιά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις μια σχέση μαζί τους.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα βάζει πάντα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πάνω από οποιονδήποτε άλλον. Αν θέλεις να κάτσει για λίγο κοντά σου, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, γιατί τα ταξιδιωτικά του σχέδια έχουν ήδη γίνει ή έχει ήδη αποφασίσει να επιτύχει έναν συγκεκριμένο στόχο για τον εαυτό του. Και αυτός μπορεί να μην περιλαμβάνει εσένα.

Είναι πολύ εγωκεντρικός και ο εαυτός του είναι πάντα η πρώτη του προτεραιότητα. Το χειρότερο είναι ότι αφού σου ραγίσει την καρδιά, δεν πρόκειται να καταλάβει γιατί νιώθεις τόσο πολύ πόνο.

Οι Τοξότες δεν είναι γνωστοί για την ενσυναίσθησή τους ή για το ότι μπορούν να δουν τα πράγματα από τη σκοπιά κάποιου άλλου, επομένως θα αναρωτιούνται γιατί απλώς δεν το ξεπερνάς.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν χρειάζεται καν να χωρίσει μαζί σου για να σου ραγίσει την καρδιά. Θα φλερτάρει με άλλους ανθρώπους ακριβώς μπροστά σου, έχοντας πλήρη επίγνωση του τι κάνει και στη συνέχεια απαθής θα σου πει ότι σε αγαπάει και δεν θέλει ποτέ να φύγει από κοντά σου.

Όταν σε χωρίσει, θα το κάνει με ένα αίσθημα πνευματικής ανωτερότητας, σαν να μην μπορείς να καταλάβεις τις μεγάλες πνευματικές του ανάγκες.

Αν θέλεις να τον εκδικηθείς, προσπάθησε να τον βάλεις να τελειώσει τα πράγματα μαζί σου σε δημόσιο χώρο καθώς οι συναισθηματικές εκδηλώσεις τον κάνουν να νιώθει πολύ άβολα και αν αρχίσεις να φωνάζεις, θα καταλάβει γιατί είσαι τόσο θυμωμένη.

Δίδυμοι

Ποτέ δεν θα μάθεις ακριβώς πού βρίσκεσαι με τον Δίδυμο. Τη μια στιγμή, σε κατακλύζει με αγάπη και λουλούδια και την επόμενη, δείχνει ότι σε έχει ξεχάσει εντελώς. Δεν βρίσκεις ποτέ άκρη με έναν Δίδυμο.

Αν και μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη όταν σε χωρίσει, θα εξακολουθεί να σε πονάει φρικτά. Νόμιζες ότι σε καταλάβαινε πραγματικά και δεν έκανε ποτέ τόσο βαθιές συζητήσεις όπως έκανε με σένα. Είναι έξυπνος και γοητευτικός, αλλά είναι επίσης επικίνδυνος όταν πρόκειται για την καρδιά σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πιο πιθανό να σου δίνει λίγες ελπίδες και στη συνέχεια να σε χωρίσει επίσημα, κάτι που θα πονέσει ακόμα περισσότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.