ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα 3+1 ζώδια που θα βάλουν «φωτιά» στα σεντόνια σας αλλά… δεν είναι καλοί σύντροφοι

Δείτε ποια είναι

Τα 3+1 ζώδια που θα βάλουν «φωτιά» στα σεντόνια σας αλλά… δεν είναι καλοί σύντροφοι

Αν ανήκετε σε εκείνους που ψάχνουν κάποιον για να βάλει φωτιά στην ερωτική τους ζωή, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε ένα από αυτά τα τέσσερα ζώδια.

Να είστε όμως προετοιμασμένες ότι οι επιδόσεις τους στο σεξ είναι αντιστρόφως ανάλογες με αυτές σε όλα τα άλλα πράγματα στη ζωή τους.

Κριός

Αν κοιμάστε με έναν Κριό, ετοιμαστείτε για πολλές αξέχαστες νύχτες στη σειρά. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι ανένδοτοι σε δύο πράγματα: να είναι οι καλύτεροι που θα πάτε ποτέ και οι καλύτεροι που πήγατε ποτέ μαζί τους. Είναι πολύ απλό: ο Κριός θέλει να είναι ο αυτός που δεν θα ξεχάσετε ποτέ και είναι πολλές οι πιθανότητες να αποδειχθεί αληθινό αυτό.

Ωστόσο, η μνήμη σας μπορεί να θολώσει για τις σεξουαλικές του επιδόσεις όταν σκεφτείτε ότι δεν εμφανίστηκε ποτέ στο δεύτερο ραντεβού ή ότι διαφωνεί με όλα όσα πιστεύετε στη ζωή και μάλιστα στο έδειξε με τον πιο αδιαπραγμάτευτο τρόπο. Θυμηθείτε: Ο Κριός έχει πάντα δίκιο, οπότε αφού σας αποπλανήσει και σας οδηγήσει στην κορύφωση ετοιμαστείτε να ακούσετε την ιστορία της ζωής του, για το πόσο σπουδαίος είναι και το πόσο σπουδαιότερες είναι οι δικές του εμπειρίες σε σχέση με ό,τι κι αν έχετε ζήσει εσείς. Αυτό μπορεί να σας κάνει να θέλετε να το βάλετε στα πόδια εκτός αν θέλετε να μείνετε μόνο για το καλό σεξ.

Δίδυμος

Ένας Δίδυμος έχει την τάση να θέλει να ευχαριστήσει τους άλλους. Κι αυτό βρίσκει την καλύτερη εφαρμογή του στην κρεβατοκάμαρα όπου ένας τυπικός εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου θέλει να ξέρετε ότι νοιάζεται για την ικανοποίησή σας. Αυτό μπορεί να είναι πού ελκυστικό στην αρχή, μέχρι να αποφασίσει ότι θέλει να ασχοληθεί μαζί σας για να σας κάνει καλύτερο άνθρωπο από αυτό που είστε ακόμα κι αν ούτε εσείς έχετε συνειδητοποιήσει ότι το χρειάζεστε.

Ο Δίδυμος δεν ξέρει ότι είναι ενοχλητικός: θεωρεί ότι η ειλικρίνειά του θα είναι βοηθητική και αυτό που τον κάνει καλό εραστή αλλά κακό σύντροφο είναι η προσπάθεια που κάνει για να σας σώσει από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Λέων

Δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι χάλια σε όλα τα άλλα εκτός από το σεξ αλλά αν συναντήσετε έναν από αυτούς τους εκπροσώπους του ζωδιακού που τυχαίνει να μπορούν να σας δώσουν τον καλύτερο οργασμό τότε ίσως αυτό να σημαίνει ότι τεμπελιάζει στη φροντίδα των πεζών πραγμάτων στη ζωή. Ένας τυπικός Λέοντας είναι σπουδαίος εραστής και περηφανεύεται για αυτό.

Αυτό μπορεί να είναι καλό διότι γνωρίζοντας πόσο καλός είναι θα σας ενημερώσει για τις “κακές προθέσεις” τους πριν τις επιχειρήσει. Θα απολαύσετε τις στιγμές και δεν θα το μετανιώσετε μέχρι να έρθει η ώρα να κάνετε σχέση μαζί του. Ας το θέσουμε έτσι: μετά το σεξ μην περιμένετε κουβεντούλα. Το να κοιμάστε με έναν Λέοντα είναι ωραίο αρκεί να μην έρθει η ώρα να θέλετε κάτι παραπάνω από σεξ.

Σκορπιός

Όσο καλός εραστής και να είναι ένας Σκορπιός θα πρέπει να σκεφτείτε δυο φορές πως η σαρκική απόλαυση δεν είναι ο στόχος. Έχουν πολλά να δώσουν στην ερωτική σας ζωή, ξέρει τι είναι αυτό που τον κάνει να περνάει καλά σε αυτό το κομμάτι και μπορεί να βρει και αυτό που θα κάνει κι εσάς να περνάτε καλά -βέβαια εσείς έρχεστε πάντα σε δεύτερη μοίρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν τον ενδιαφέρει η έγκριση σας γιατί έχει αρκετή αυτοπεποίθηση σε αυτόν τον τομέα. Αυτή η αλαζονεία μπορεί να τον κάνει να μοιάζει γοητευτικός αλλά είναι και η άκρη του νήματος για να καταλάβετε ότι δεν σας υπολογίζει. Αν ερωτεύεστε πιο εύκολα έναν καλό εραστή, προσοχή με τον Σκορπιό γιατί μπορεί να συνθλίψει τα όνειρά σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.