Μην τα εμπιστευτείς με κλειστά μάτια: Αυτά είναι τα τρία λιγότερο αξιόπιστα ζώδια

Για να έχετε το νους σας

Μην τα εμπιστευτείς με κλειστά μάτια: Αυτά είναι τα τρία λιγότερο αξιόπιστα ζώδια

Αν και είναι αδύνατο να προσδιορίσουμε με ακρίβεια ότι ένα ζώδιο είναι εγγενώς πιο αξιόπιστο από ένα άλλο, είναι δυνατό να εντοπιστούν τα γνωρίσματα και οι συμπεριφορές που κάνουν ένα άτομο να αξίζει να το εμπιστευτείς και αν πρέπει ή όχι να του μιλάς ελεύθερα ή ίσως να κρατάς τη γλώσσα σου την επόμενη φορά που θα είσαι κοντά του.

Τα 3 παρακάτω ζώδια είναι τα λιγότερο αξιόπιστα γι αυτό θα πρέπει να προσέχεις τις προσωπικές πληροφορίες που μπορεί να τους εμπιστευθείς.

Λέων

Εάν πεις στον Λέοντα ένα μυστικό, μπορείς να τον εμπιστευτείς ότι θα το κρατήσει. Αλλά θα πρέπει επίσης να εμπιστευτείς το ότι οι Λέοντες τείνουν να έχουν μια φυσική τάση να κάνουν αυτό που είναι προς το συμφέρον τους ή προς το συμφέρον της οικογένειάς τους.

Έτσι, ενώ είναι σίγουρα άνθρωποι που μπορείς να εμπιστευτείς για να προστατεύσεις τη φήμη σου, δεν είναι πάντα ο ώμος όπου θέλεις να κλάψεις σε μια περίοδο κρίσης.

Οι Λέοντες είναι πιστοί, αλλά είναι πολύ ξεροκέφαλοι και ιδιαίτεροι για να ασχοληθούν με οτιδήποτε δεν τους ενδιαφέρει, δεν τους ιντριγκάρει ή δεν τους θυμώνει αμέσως.

Τοξότης

Οι Τοξότες δέχονται κριτική ότι είναι το λιγότερο πιστό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο.

Είναι εξερευνητές. Λαχταρούν εμπειρία, νέους ανθρώπους, ενδιαφέρουσες ιδέες.

Αν και οι Τοξότες είναι σκληρά αφοσιωμένοι στην οικογένειά τους, μόλις επιλέξουν το ποιοι θα ήθελαν να είναι, καθοδηγούνται από τα δικά τους ενδιαφέροντα και μερικές φορές μπορεί να αποτύχουν να είναι τόσο ανιδιοτελείς όσο θα ήθελαν, ιδανικά, να είναι.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι από τους πιο αξιαγάπητους στον ζωδιακό κύκλο και ο πιο δημιουργικά φιλόδοξος. Ωστόσο, είναι αλλού για αλλού.

Καθοδηγείται τόσο εύκολα από τις εμπνεύσεις του που δυσκολεύεται να ολοκληρώσει αυτό που κάνει ή να επιλέξει ένα λογικά ορθό σχέδιο και να το τηρήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ιχθείς γίνονται υπέροχοι εραστές, αλλά δεν είναι οι τύποι για να κολλήσουν σε μια σχέση όταν τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα. Απλά θα έβρισκαν κάποιον ή κάτι άλλο για να τους εμπνεύσει. Αυτό το ζώδιο είναι υπέροχο, αλλά δεν είναι οι άνθρωποι που θα εμπιστευθείς περισσότερο. Το μυαλό τους απλώς πηγαίνει σε πάρα πολλές κατευθύνσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.