Αν είσαι ένα από αυτά τα ζώδια έχεις μάλλον πρόβλημα αυτοεκτίμησης

Είσαι μήπως μέσα σε αυτά τα τρία ζώδια;

Αν είσαι ένα από αυτά τα ζώδια έχεις μάλλον πρόβλημα αυτοεκτίμησης

Τα άστρα πολλές φορές φανερώνουν πολλά για τον χαρακτήρα σου, ακόμα και για την αυτοεκτίμηση σου. Πολλά ζώδια καμιά φορά νιώθουν ανασφαλείς ξέρουν να το κρύβουν καλά.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που καταφέρνουν να κάνουν όλοι. Υπάρχουν και εκείνοι οι άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από χαμηλή αυτοεκτίμηση και ανήκουν στα παρακάτω ζώδια:

Δίδυμοι

Εκπλήσσεστε που βλέπετε σε αυτή τη λίστα τους επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς Διδύμους; Κι όμως όλη αυτή η εικόνα του «δυνατού» είναι απλώς ένας καθρέφτης, πίσω από τον οποίο κρύβουν τις ανησυχίες τους. Αρκετά συχνά, κλείνονται στον εαυτό τους επειδή θεωρούν πως η γνώμη τους δεν μετρά ή πως δεν θα μπορέσουν να την εκφράσουν.

Καρκίνος

Η αυτοπεποίθησή τους βρίσκεται στα ύψη όταν ξέρουν πως οι δικοί τους, σημαντικοί άνθρωποι πιστεύουν σε αυτούς και τους εκτιμούν. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές (και γι’ αυτό οφείλονται πληγές του παρελθόντος) κλείνονται στον εαυτό τους κρύβοντας τις ικανότητες και τα ταλέντα τους. Είναι πολύ ευαίσθητοι και συχνά αντιφατικοί, γι’ αυτό και έχουν ανάγκη για επιβεβαίωση διαρκώς.

Παρθένος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κρίνει τους πάντες και τα πάντα. Νιώθει πως τα ξέρει όλα και είναι η καλύτερη. Μαντέψτε, όμως. Η ανασφάλεια κρύβεται πίσω από όλα. Η κακεντρέχια που μπορεί να βγάλει πολλές φορές οφείλεται στο ότι νιώθει ανεπαρκής και ανίκανη να τα καταφέρει. Βέβαια, δεν θα παραδεχθεί ποτέ πως κάνει λάθος, αν και μέσα της θα ξέρει την αλήθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.