ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα τρία ζώδια που δεν αντέχουν καθόλου την κακοκαιρία

Τα τρία ζώδια που δεν αντέχουν καθόλου την κακοκαιρία

Αν και κανείς δεν απολαμβάνει τις άσχημες καιρικές συνθήκες, υπάρχουν ζώδια που απολαμβάνουν να παρακολουθούν τα καιρικά φαινόμενα από την θαλπωρή του σπιτιού τους.

Οι Καρκίνοι, οι Ταύροι και οι Ζυγοί για παράδειγμα είναι μερικά από τα ζώδια που θα προσαρμοστούν πολύ εύκολα στην αλλαγή του καιρού, ενώ για ορισμένους από αυτούς, η χαμηλή θερμοκρασία ακούγεται σαν παραδεισένια κατάσταση, σε σύγκριση με τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Υπάρχουν όμως και τρία ζώδια που μετά βίας βγάζουν το χειμώνα. Μπορεί ο Νοέμβριος να αποδείχτηκε, Ιούλιος, η κακοκαιρία «Βικτώρια» όμως ήρθε και οι παρακάτω εκπρόσωποι των ζωδίων θα δυσκολευτούν πολύ να προσαρμοστούν.

Δίδυμοι
Εκπρόσωποι του καλοκαιριού, τα ζώδια των διδύμων δεν εκτιμούν καθόλου τη βροχή και το κρύο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα έκαναν ό, τι περνά από το χέρι τους για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία και να μην μείνουν μέσα. Θα ταλαιπωρηθούν από την κακοκαιρία που τους ρίχνει τη διάθεση, όμως κάλλιο με παρέα γύρω από το τζάκι, παρά μόνοι να να κοιτάζουν τη βροχή πίσω από το τζάμι.

Λέοντες
Οι Λέοντες δεν είναι ζώδια που θα προνοήσουν για τον καιρό. Εκείνο που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να περιβάλλονται από καλούς φίλους και ευχάριστη παρέα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως αν δεν υπάρξει ανάμεσά στους φίλους κάποιος να φροντίσει ώστε να πάρουν μαζί τους ομπρέλα ή κάτι ζεστό να ντυθούν, πιθανότατα να τους δείτε με κοντομάνικο μες στο καταχείμωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιχθύες
Τα ζώδια των Ιχθύων θα προτιμούσαν να περάσουν ολόκληρο το χειμώνα ή τουλάχιστον τις ημέρες που η κακοκαιρία είναι έντονη, στο κρεβάτι. Δεν είναι λάτρεις του κρύου και θα προτιμούσαν να αναβάλουν κάθε τους δραστηριότητα και υποχρέωση ώσπου να έρθει και πάλι η άνοιξη. Προφανώς και θα σηκωθούν για τη δουλειά, όμως στο μυαλό τους θα έχουν πάντα την ώρα που θα επιστρέψουν να χουχουλιάσουν κάτω από τα σκεπάσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.