Δες με ποιο ζώδιο ταιριάζεις περισσότερο και που πρέπει να κοιτάξεις για να βρεις το νέο σου κολλητό

Δες με ποιο ζώδιο ταιριάζεις περισσότερο και που πρέπει να κοιτάξεις για να βρεις το νέο σου κολλητό

Υπάρχει ένα ζώδιο που είναι πιο κοινωνικό από τα άλλα και διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που ψάχνεις σε έναν καινούργιο φίλο…

Το κολλητάρι σου ο Λέων
Ο Λέων έχει πολλούς φίλους, αφού όλοι έλκονται από την γοητεία του, την όρεξη του για ζωή κι από τη ζεστασιά του. Ο Λέων είναι πάντα εκεί για να ανεβάσει την διάθεση και το ηθικό των φίλων του και να τους υποστηρίξει στις δύσκολες καταστάσεις.

Είναι μέσα σε όλα
Είναι εξαιρετικά κοινωνικός και όλοι αναζητούν να είναι δίπλα του. Εξάλλου είναι πολύ δύσκολο να μη συμπαθήσεις έναν Λέοντα και η εικόνα που μεταδίδει στους άλλους είναι ότι έχουν να κάνουν με ένα άτομο ευχάριστο, ισορροπημένο, δυνατό, που βλέπει τα πράγματα με ρεαλισμό.

Δεν μνημονεύει το παρελθόν, δεν είναι μνησίκακος και συγχωρεί εύκολα, κοιτά μόνο μπροστά. Είναι μεν εγωκεντρικός και θέλει να είναι το κέντρο της προσοχής, δεν είναι όμως εγωιστής και είναι πάντα εκεί για να προσφέρει βοήθεια όταν τον χρειάζεστε.

Είναι εξαιρετικά περιποιητικός με τους φίλους του και τους ανθρώπους γενικά και πάντα φροντίζει τους γύρω του. Δείχνει ενδιαφέρον, κατανόηση και σεβασμό για τους άλλους. Έχει ανοικτό πνεύμα και είναι εκείνος που θα σε πάει σουπερμάρκετ το Σάββατο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με λίγα λόγια είναι ο πιο πιστός και υποστηρικτικός φίλος….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.