ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χωρίς πολλά πολλά: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που «ξεκόβουν» από τους φίλους τους «για πλάκα»

Χωρίς πολλά πολλά: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που «ξεκόβουν» από τους φίλους τους «για πλάκα»

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που «ξεκόβουν» από τους φίλους τους εύκολα και χωρίς πολλές τύψεις.

Κριός

Ένας Κριός δεν κρατά τίποτα μέσα του, ανεξάρτητα από τη σημασία του. Εάν τα θαλασσώσεις μαζί του ή τον προδώσεις έστω και μία φορά, θα εξαφανιστείς από τον κόσμο του ως δια μαγείας. Δεν θα χρειαστεί να αφιερώσει χρόνο για να σκεφτεί για το αν άξιζες ή όχι, γιατί μόλις καταλάβει ότι αποφάσισες να βλάψεις αυτόν ή κάποιον που αγαπά, σε κόβει για πάντα.

Ταύρος

Σε αντίθεση με τον Κριό, ένας Ταύρος θα δώσει χρόνο και προσοχή στη λήψη απόφασης σχετικά με το πού θα πάει η φιλία σας. Αλλά μόλις ολοκληρώσει τη σκέψη του, το να απομακρυνθεί για πάντα από σένα θα είναι κάτι εύκολο για αυτόν. Θα εξαφανιστεί και θα σε κάνει unfollow από τα social χωρίς καν να κοιτάξει πίσω.

Λέων

Ο Λέων έχει την τάση να αποκόβεται από τους ανθρώπους, αλλά όχι μόνο επειδή κάποιος τον έβλαψε, αλλά επειδή γενικά προτιμά να είναι μόνος του. Είναι ο χαρακτήρας του και αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να βλάψει κανέναν με αυτό. Επειδή θέλει να βρίσκεται στην κορυφή, για να φτάσει εκεί, πρέπει να κόψει μερικούς ανθρώπους στην πορεία. Και πίστεψε μας, δεν φοβάται καθόλου να το κάνει.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός συνήθως δεν κάνει εύκολα φιλίες. Προτιμά να κολλήσει με μια μικρή ομάδα φίλων που ξέρει ότι μπορεί να εμπιστευτεί. Έτσι, αν ένας Σκορπιός σε κόψει από φίλη, πρέπει πραγματικά να έχεις κάνει κάτι λάθος.

Όταν συμβεί αυτό, δεν διστάζει να προχωρήσει, αλλά πάντα εύχεται να μην χρειαστεί να φτάσει σε αυτό.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ένα από τα πιο εξωστρεφή ζώδια και τείνουν να βαριούνται εύκολα τις φιλίες. Θα αποκοπούν από φίλους αν δεν μοιράζονται την ίδια περιπετειώδη προσωπικότητα και ιδέες, όπως κάνουν αυτοί. Μην τους παρεξηγήσεις, δεν το κάνουν από αγένεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απλώς δεν βλέπουν το λόγο να κρατήσουν μια φιλία, αν δεν αισθάνονται ότι πραγματικά καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.