ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν το ‘χουν με τίποτα: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν φιλικές σχέσεις με τους πρώην τους

Δεν το ‘χουν με τίποτα: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν φιλικές σχέσεις με τους πρώην τους

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν μπορούν με τίποτα να κρατήσουν φιλικές σχέσεις με τους πρώην τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μπορεί να είναι τόσο απόμακροι όσο και ευαίσθητοι. Έχουν ένα αρκετά μεγάλο συναισθηματικό ορίζοντα και επιθυμούν την αγάπη. Ωστόσο, δεν συνδέονται απαραίτητα με τους άλλους πολύ εύκολα. Δυσκολεύονται να εκφράσουν τον πλούτο των συναισθημάτων τους και χρειάζεται χρόνος για να αναπτύξουν στενούς δεσμούς.

Δεν μπορούν πραγματικά να είναι φίλοι με τις πρώην τους επειδή είναι τόσο δύσκολο για αυτούς να αναπτύξουν στενές σχέσεις από την αρχή. Ένας Υδροχόος όχι μόνο χρειάζεται πολύ χώρο για να επουλώσει τις πληγές του, αλλά αναζητά επίσης διαύγεια όταν πρόκειται για σκληρές αλήθειες.

Λέων

Oι Λέοντες είναι παθιασμένα άτομα. Ως αποτέλεσμα, τείνουν να είναι εξαιρετικά αυστηροί για αυτό που θέλουν. Αυτό το ζώδιο δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τις συγκρούσεις και να είναι πολύ συγκεκριμένο για το πώς θέλουν να το αντιμετωπίζουν. Είναι αξιοθαύμαστο ότι ο Λέων είναι τόσο άμεσος και άφοβος να υψώνει το ανάστημα του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι ο κομιστής των κακών ειδήσεων. Όταν πρόκειται για τις πρώην τους: είναι είτε μέσα, είτε είναι έξω.

Ταύρος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αγάπη είναι μια τεράστια συμφωνία για τους Ταύρους. Οι μεγαλύτερες επιθυμίες τους στη ζωή είναι η σταθερότητα και η ευχαρίστηση. Οι Ταύροι θα αγαπούν πάντα λιγάκι τις πρώην τους. Επομένως, αυτό το ζώδιο δεν μπορεί να είναι φίλος με τις πρώην σχέσεις του, επειδή ο κίνδυνος να τις ερωτευτεί ξανά είναι υπερβολικά μεγάλος. Συνολικά, μπορεί να είναι προς το συμφέρον όλων, οι Ταύροι να πάρουν χωριστούς δρόμους με τις πρώην τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.