ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που αυτό το μήνα θα ζήσουν τις πιο ρομαντικές στιγμές

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που αυτό το μήνα θα ζήσουν τις πιο ρομαντικές στιγμές

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια ετοιμάσου να ζήσεις τις πιο ρομαντικές στιγμές αυτό το μήνα.

Δίδυμοι

Είναι η αρχή μιας ολοκαίνουργιας εποχής για εσένα, Δίδυμε. Με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο σου και τον Νότιο Δεσμό να αιωρείται πάνω στον τομέα των σχέσεών σου, είσαι τελικά έτοιμη να πας παρακάτω από τις σχέσεις που κάποτε πιστεύες ότι εξυπηρετούσαν τα καλύτερα συμφέροντά σου. Εκτός από το γεγονός ότι τον Ιούνιο είναι η περίοδος των γενεθλίων σου, αυτός ο μήνας θα αφορά επίσης την προτεραιότητα που πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου σε σχέση με άλλους και την αναγνώριση της αυτοεκτίμησής σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη ενεργοποιεί τον πρώτο Οίκο του εαυτού και της προσωπικής σου εμφάνισης και υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που θέλει να σου δείξει πριν από τις 25 Ιουνίου. Είτε είναι προσωπικό είτε επαγγελματικό, ήρθε η ώρα να πατήσεις πόδι και να περιβάλλεις τον εαυτό σου με εκείνους που σε μεταχειρίζονται με τον τρόπο που σου αξίζει. Όλα ξεκινούν με το να προσέξεις τον εαυτό σου, αλλά μετά τη σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου, θα αρχίσεις σιγά σιγά να συνειδητοποιείς ποιος πραγματικά αξίζει τον χρόνο και την ενέργειά σου.

Ζυγός

Ο πλανητικός κυβερνήτης σου η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου, Ζυγέ. Εκτός από την επέκταση των προσωπικών σου οριζόντων και την εξερεύνηση του άγνωστου, ο Ιούνιος θα σε υποδεχθεί με νέες ευκαιρίες και καθολική διορατικότητα. Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου θα ενεργοποιήσει τον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας και της σκέψης σου και αυτό θα σου φέρει πολλή σαφήνεια και θετική προοπτική τους επόμενους δύο μήνες.

Η εξάσκηση της προσοχής είναι απαραίτητη για την προσωπική σου ικανοποίηση και το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σου ζωή. Άλλωστε, μόλις ο Άρης εισέλθει στον Κριό στις 27 Ιουνίου – μέσω του αφοσιωμένου έβδομου Οίκου των σχέσεών σου – θα νιώσεις ένα παθιασμένο κύμα ενέργειας και ζωτικότητας στον τομέα των σχέσεών σου. Αυτή η ενέργεια είναι καυτή, οπότε μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησαμε.

Υδροχόος

Ετοιμάσου για δράση Υδροχόε! Η πανέμορφη Αφροδίτη θα βρεθεί αυτόν τον μήνα (στις 25 Ιουνίου) στον εκφραστικό πέμπτο Οίκο της αγάπης, της δημιουργικότητας, της αυθεντικότητας και του πάθους σου και αυτό θα σου δώσει μια επιπλέον ώθηση εμπιστοσύνης στον αισθηματικό τομέα. Και ενώ η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη (στις 5 Ιουνίου) πιθανότατα θα φέρει μια ισχυρή αλλαγή στον ενδεκατο Οίκο των ομάδων, των φυλών και των φίλων, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στο επίκεντρο θα βρεθείς εσύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κατακόκκινος Άρης θα εισέλθει επίσης στον Κριό – μέσω του τρίτου Οίκου της επικοινωνίας και της τοπικής κοινότητας – στις 27 Ιουνίου και αυτό θα σε εκπλήξει με μια πολύ απαραίτητη έκρηξη ενέργειας. Επίσης ο Άρης στον Κριό θα μπορούσε να προκαλέσει μια απροσδόκητη έλξη με κάποιον στον άμεσο κύκλο σου ή ίσως στη γειτονιά σου. Το sexting είναι επίσης μια σημαντική πιθανότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οπότε μπορείς να αφήσεις τα δάχτυλα σου να εκφράσουν τη φαντασία σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.