ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ετοιμαστείτε για ρομαντικές στιγμές: Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα ζήσουν τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι

Ετοιμαστείτε για ρομαντικές στιγμές: Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα ζήσουν τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που αυτό το καλοκαίρι θα βρουν τον έρωτα και θα ζήσουν τις πιο ρομαντικές στιγμές.

Καρκίνος

Είναι η σειρά σου να παραδοθείς στα πάθη σου, Καρκίνε. Εκτός από το να φοράς το αγαπημένο σου φόρεμα για το πάρτι και να γιορτάσεις τα γενέθλια σου, η Αφροδίτη – η θεά της αγάπης, της ευχαρίστησης και των σχέσεων – θα εισέλθει επίσημα στο ζώδιο σου στις 7 Αυγούστου. Ωστόσο, προτού μπορέσεις να εκμεταλλευτείς αυτήν τη λάμψη, θα υπάρξει στις 3 Αυγούστου μια ηλεκτρική πανσέληνος στον Υδροχόο μέσω του όγδοου Οίκου της οικειότητας, του έρωτα και των αφοσιωμένων συνεργασιών.

Παρθένος

Είναι ωραία να διασκεδάζεις κάθε φορά, Παρθένε. Εκτός αυτού, προσελκύεις ρομαντισμό αριστερά και δεξιά αυτές τις μέρες. Είτε πρόκειται για ένα εληκυστικό συνάδελφο που έχεις βάλει στόχο είτε μια νέα προοπτική που τυχαίνει να έχει έρθει στη ζωή σου, οι κεραίες αγάπης σου είναι ανοιχτές για περιπέτειες αυτό το καλοκαίρι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα της φιλίας σου. Το παρελθόν σου θα μπορούσε ξαφνικά να επιστρέψει για έναν δεύτερο γύρο και εξαρτάται από εσένα να αποφασίσεις αν αξίζει ή όχι τον χρόνο σου.

Τοξότης

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του ρομαντισμού και της τοξικότητας, Τοξότη. Αν και τα αστέρια σίγουρα ευθυγραμμίζονται για εσένα στον τομέα της αγάπης αυτό το καλοκαίρι, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψη. Πρώτον, δώσε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο το ερωτικό σου ενδιαφέρον σε κάνει να αισθάνεσαι και δεύτερον, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ότι η ιστορία θα μπορούσε να επαναληφθεί. Ευτυχώς, θα αναγνωρίσεις αμέσως αυτά τα αρνητικά μοτίβα από το παρελθόν σου, οπότε κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά. Μόλις η Αφροδίτη εισέλθει στον Καρκίνο μέσω του ερωτικού όγδοου Οίκου του έρωτα, δεν θα υπάρχει καμία επιστροφή.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αισθάνεσαι καλά να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής, ε, Ιχθύ; Συνήθως περνάς καλά το καλοκαίρι, ειδικά κατά τη διάρκεια του Καρκίνου, δεδομένου ότι γνωρίζεις ένα ή δύο πράγματα για τη χρήση του στοιχείου του νερού. Ωστόσο, εκτός από τα όσα θα σου φέρει ο Καρκίνος – καθώς ενεργοποιεί τον εκφραστικό πέμπτο Οίκο του πάθους και του ρομαντισμού σου – η Αφροδίτη θα συμμετάσχει επίσης στη παρέα μέχρι τις αρχές Αυγούστου, οπότε ετοιμασου να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου κοκέτα. Λάβε υπόψη ότι θα έχεις επίσης περισσότερα από ένα αισθηματικά ενδιαφέροντα, οπότε βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει τους πιθανούς συντρόφους σου με σύνεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.