ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια ετοιμάσου για μεγάλες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου τον Ιούλιο!

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια ετοιμάσου για μεγάλες ευκαιρίες στα αισθηματικά σου τον Ιούλιο!

Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν μεγάλες αισθηματικές ευκαιρίες μέσα στον Ιούλιο.

Κριός

Oι τελευταίοι δύο μήνες ήταν άσχημοι, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει, Κριέ. Επιπλέον, οι επιπτώσεις της σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω – που θα πυροδοτήσουν τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο της καριέρας, του επαγγελματισμού και των αρχών σας – θα σε κάνουν να νιώσεις μια στιγμιαία αίσθηση ανακούφισης μόλις ο ήλιος μετατοπιστεί στο αδερφό σου ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα, στις 22 Ιουλίου. Βρίσκεσαι στο στοιχείο σου, τη φωτιά και ο ήλιος θα ακτινοβολεί απευθείας μέσω του εκφραστικού σου πέμπτου Οίκου του πάθους, της αγάπης και του ρομαντισμού. Ο πέμπτος Οίκος είναι επίσης η καρδιά του αστρολογικού σου χάρτη, έτσι μπορείς πιθανώς να φανταστείς τι συμβαίνει όταν ο ήλιος ενεργοποιεί και αναζωογονεί αυτήν την περιοχή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται επίσης στον τρίτο Οίκο των άμεσων κύκλων και της επικοινωνίας σου, οπότε μην φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις τα λόγια σου για να πάρεις αυτό που επιθυμείς.

Ζυγός

Ο ρομαντισμός είναι η κύρια συγκίνησή σου στη ζωή, Ζυγέ. Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου θα είναι πιθανώς το πιο δύσκολο κομμάτι του μήνα για εσένα, λαμβάνοντας υπόψη τις υπερφορτωμένες ενέργειες που τη συνοδεύουν, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά για να κοιτάξεις μπροστά σου. Ο πλούσιος πλανητικός κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στον εκφραστικό πέμπτο Οίκο σου της αγάπης, οπότε εκτός από το να αισθανθείς ξανά ο εαυτός σου, θα σου δώσει επίσης μια γλυκιά έκρηξη ρομαντικής έμπνευσης, χάρη στη θεά της αγάπης. Ο ήλιος θα εισέλθει επίσης στον παιχνιδιάρικο Λέοντα στις 22 Ιουλίου και αυτό θα ενεργοποιήσει και θα αναζωογονήσει τον ενδέκατο Οίκο των φίλων σου, δίνοντας σου μεγάλη ενέργεια για κοινωνικοποίηση.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, Τοξότη. Και παρόλο που οι αξίες και η αυτοεκτίμηση σου, αποτελούν προτεραιότητα για σένα αυτό το μήνα – χάρη στη σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου – το σύμπαν σου δίνει επίσης ευκαιρία να δουλέψεις στις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη – ο πλανήτης της γοητείας, της αγάπης και των σχέσεων – θα βρίσκεται ήδη στον αφοσιωμένο έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου και αυτό θα σου φέρει την πολύ απαραίτητη άνεση στις προσωπικές σου συνεργασίες. Ο ήλιος θα μεταβεί επίσης στον Λέοντα στις 22 Ιουλίου μέσω του εκτεταμένου ένατου Οίκου της σοφίας, της φιλοσοφίας και της ευκαιρίας, κάτι που είναι υπέροχο για τον προγραμματισμό της επόμενης περιπέτειας σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.