Θα σε «ξεζουμίσουν»: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που παίρνουν «φωτιά» στο κρεβάτι

Θα σε «ξεζουμίσουν»: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που παίρνουν «φωτιά» στο κρεβάτι

Αυτά είναι τα τέσσερα πιο περιπετειώδη ζώδια στο κρεβάτι.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι βαθιά δημιουργικός και για αυτόν ο ιεραποστολικός έρωτας μοιάζει σαν μια χαμένη ευκαιρία. Ακριβώς όπως και στη ζωή, αυτό το ανεμπόδιστο και ανοιχτόμυαλο πλάσμα είναι έτοιμο να δοκιμάσει τα πάντα με τη μία, ανεξάρτητα με το πόσο παράξενες αυτές οι ιδέες μπορεί να φαίνονται. Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που περνάει τον ελεύθερο χρόνο του επινοώντας σεξουαλικές στάσεις και ρόλους, τότε γνώρισε έναν Υδροχόο. Αν είσαι αθεράπευτα ρομαντική που σου αρέσει ο γλυκός και τρυφερός έρωτας, καλύτερα να ψάξεις άλλο ζώδιο.

Ιχθύς

Σε αντίθεση με τον Υδροχόο, ο Ιχθύς είναι αθεράπευτα ρομαντικός και για αυτό μπορεί να μη σκεφτείς ότι ότι είναι και οι πιο δυναμικοί εραστές. Το ψαράκι του ζωδιακού μπορεί να μην κάνει άγριο έρωτα αλλά είναι περισσότερο φλογερό από ότι θα περίμενες στο κρεβάτι. Αντί να πραγματοποιεί τις δικές του φαντασιώσεις, προτιμά να ικανοποιεί την παρτενέρ του και για τον Ιχθύ τίποτα δεν φαίνεται καλύτερο από το να είναι υποτακτικός.

Ταύρος

Ως ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια, δεν μας κάνει εντύπωση ότι ο Ταύρος λατρεύει τον έρωτα. Αυτό που είναι έκπληξη είναι ότι αυτό το γνωστικό ζώδιο είναι δεκτικό σε όλα τα ζωηρά και τολμηρά πράγματα. Ακριβώς όπως ο Ιχθύς, ο Ταύρος θα φέρει νέες κινήσεις στον έρωτα αλλά όταν μιλάμε για τις kinky προτιμήσεις της παρτενέρ του θα τις ακολουθήσει με χαρά. Ο Ταύρος ψάχνει την απόλαυση εξάλλου και τίποτα δεν του φέρνει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να νιώθει έτσι και η παρτενέρ του.

Ζυγός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ζυγός είναι δοτικός από τη φύση του και αυτό τον κάνει ερωτικό και παρτενέρ που του αρέσει να πειραματίζεται. Είναι αποπλανητικός και έχει περισσότερες ερωτικές ορμές από ότι πιστεύουν για αυτόν κι από τη στιγμή που είναι τόσο επινοητικός, πάντα έρχεται με νέους και ενδιαφέροντες τρόπους να ικανοποιήσει την παρτενέρ του. Το σεξ με έναν Ζυγό δεν είναι δρόμος μιας κατεύθυνσης, περιμένει από την παρτενέρ του να του δώσει την ίδια φροντίδα και την προσοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.