ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θέλουν τον χρόνο τους: Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν προχωράνε ποτέ γρήγορα σε μια σοβαρή δέσμευση

Θέλουν τον χρόνο τους: Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν προχωράνε ποτέ γρήγορα σε μια σοβαρή δέσμευση

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν προχωράνε ποτέ γρήγορα σε μια σοβαρή δέσμευση.

Ταύρος

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, οπότε βάζει την αγάπη πάνω από πολλά πράγματα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ερωτευθεί γρήγορα.

Ως σταθερό γήινο ζώδιο, γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να χτίσει ισχυρά θεμέλια στις σχέσεις του. Είναι πιστός και αξιόπιστος, επομένως χρειάζεται χρόνο για να βεβαιωθεί ότι ο σύντροφός του λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Δεν θα πέσει με τα μούτρα για κανέναν λόγο. Αν μη τι άλλο, έχει την τάση να χασομερά!

Κάποια στιγμή, όμως, θα πρέπει να μάθει πότε πρέπει να παραδώσει τα όπλα και να αγαπήσει και να το απολαύσει, διαφορετικά το πείσμα του θα μπορούσε να καταλήξει να τα διαλύσει όλα.

Δίδυμοι

Η δυαδική του φύση σημαίνει ότι είναι ευέλικτος και εύκολο να συνδυάσει τα πάντα. Αλλά μερικές φορές, δυσκολεύει τον άλλον να γνωρίζει πώς αισθάνεται πραγματικά.

Η αμφίδρομη προσωπικότητά του προκαλεί πολλές εσωτερικές συγκρούσεις όταν αποφασίζει εάν θα καταλήξει σε μια σχέση ή όχι, αλλά νιώθει ότι έχει μόνο μια καρδιά, επομένως είναι σημαντικό να την προστατεύσει.

Λειτουργεί με το μυαλό και όχι την καρδιά, επομένως προσεγγίζει τις σχέσεις με λογική. Όμως δεν πρέπει να έχουν όλα νόημα γιατί η αγάπη δεν είναι κάτι που μπορεί να εξηγηθεί!

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει συνηθίσει τα πράγματα να γίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και λατρεύει να μπορεί να κάνει το δικό του. Έτσι, όταν μια σχέση κινδυνεύει να ανατρέψει τη ρουτίνα του, αρχίζει να τον προβληματίζει.

Είναι επίσης βαθιά αναλυτικός και έχει την τάση να σκέφτεται υπερβολικά τις νέες σχέσεις. Συχνά, μπορεί να απογοητευθεί πριν καν να τους δώσει την ευκαιρία να απογειωθούν.

Ενώ είναι καλό να αφιερώσει το χρόνο του, το να είναι πλάσμα της συνήθειας, μερικές φορές σημαίνει να κάνει τα ίδια λάθη ξανά και ξανά. Το να προχωρήσει μπροστά στις σχέσεις του είναι μεγάλο ρίσκο με ακόμη υψηλότερη ανταμοιβή.

Αιγόκερως

Η κατάκτηση της αγάπης είναι μια πρόκληση την οποία είναι πρόθυμος να ακολουθήσει ο Αιγόκερως, αλλά στα μισά του δρόμου θα αρχίσει να το σκέπτεται.

Αν αυτό σημαίνει ότι θέλει μια πιο σταθερή σχέση, αν πειστεί θα το προχωρήσει. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι το πιο υπεύθυνο ζώδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξέρει ότι η δέσμευση δεν πρέπει να είναι βιαστική υπόθεση. Αλλά είναι επίσης εξαιρετικά αφοσιωμένος, οπότε αξίζει να τον περιμένει κανείς. Ο αργός ρυθμός του είναι απλώς μέρος της διαδικασίας του για να εμπιστευθεί μια σχέση όπου θα χαρίσει την καρδιά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.