ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστρολογικές προβλέψεις 10-16/8: Φλογερός και ανατρεπτικός ο Δεκαπενταύγουστος…

Αστρολογικές προβλέψεις 10-16/8: Φλογερός και ανατρεπτικός ο Δεκαπενταύγουστος…

Φλογερός και ανατρεπτικός ο Δεκαπενταύγουστος.

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, ιδίως του τρίτου δεκαημέρου, οι καταστάσεις δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για σας, εφόσον θα υπάρξουν εντάσεις και κακή διαχείριση της εξουσίας που θα σας δοθεί. Έτσι καλό είναι να απομακρυνθείτε από εστίες που υπάρχουν κίνδυνοι, που μπορεί να βλάψουν τα συμφέροντα σας και την ψυχική σας υγεία. Για σας τους γονείς, ανήμερα της Παναγίας, θα πάρετε μία ικανοποίηση, ή θα βιώσετε μία χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μέρες αυτές κρύβουν πολλούς κινδύνους και μην παρασυρθείτε σε λεκτικές υπερβολές, αλλά και λάθη που μπορεί να ξεκινούν μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Για σας του πρώτου και αρχή δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν ανατροπές και έντονη τάση να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, να είστε έτοιμοι για παρασκηνιακά θέματα, που θα τα ζήσετε έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, οι μέρες αυτές δεν θα είναι καθόλου ήρεμες, ιδίως αν συμμετέχουν και κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Οι άνθρωποι από το περιβάλλον σας, θα προσπαθούν να σας εκνευρίζουν, αλλά ίσως σε όλο αυτό να έχετε το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης. Γίνεστε επιρρεπής σε ατυχήματα και απροσεξίες που έχουν να κάνουν με πρόσωπα που κατά το παρελθόν τους έχετε δείξει αρκετή εμπιστοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν καλά γεγονότα, εφόσον η Αφροδίτη ξεκίνησε το περίπατο της στο δικό σας ζώδιο από τις 8/8. Έτσι εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα είστε σε μία καλή συναισθηματική κατάσταση, [που βέβαια είναι σημαντικό να συντελεί σε αυτό και το προσωπικό σας ωροσκόπιο]. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα και απαιτητικά.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά περίεργες, γιατί από την μια θα έχετε τον Ήλιο στο ζώδιο σας, να σας αναζωογονεί και να σας φροντίζει, από την άλλη το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, θα είναι η αιτία να πείτε και να συμμετέχετε σε κουβέντες και λογομαχίες που δυστυχώς θα σας βλάψουν ανεπανόρθωτα. Φροντίστε να μην αφήσετε τον αχαλίνωτο εγωισμό, να πρυτανεύσει στην καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η κούραση που κουβαλάτε το τελευταίο διάστημα δεν σας έχει εγκαταλείψει και σίγουρα χρειάζεστε να ξεφύγετε από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, ιδίως τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, είναι τα πολλά λόγια που μπορεί να γίνουν πίσω από την πλάτη σας. Αποφύγετε λοιπόν και εσείς να εκτεθείτε με θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή κρύβει πολλούς κινδύνους, ιδίως αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας, με σκληρές όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο και Πλούτωνα, δεν βοηθά καθόλου να είστε ήρεμοι και να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με σωστό τρόπο. Οι τομείς που βάλλονται είναι, το οικογενειακό σας περιβάλλον και οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας αυτή η εβδομάδα, θα είναι μία περίοδος ξεκούρασης και εσωτερικών αναγκών που θα πρέπει να την ζήσετε με κάθε σας αίσθηση. Σίγουρα γύρω σας θα βρίσκονται γεγονότα που θα σας επηρεάζουν αρνητικά, έως ένα μέρος, αλλά όχι να σας ρίχνουν την ψυχολογία. Για σας του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν επαναστατικές τάσεις, ενώ για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια και τις μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, οι μέρες αυτές είναι αρκετά μπερδεμένες, γιατί υπάρξουν πολλά γεγονότα, πρόσωπα και καταστάσεις, όπου δεν θα σας επιτρέπουν να πάρετε καμία σωστή απόφαση. Το πιο σωστό είναι να αφήσετε αυτή την περίοδο να περάσει με σχετική [ελαφρότητα] και να πάρετε δραστικότερα μέτρα και αποφάσεις για την ζωή σας αργότερα, που θα έχουν κατασταλάξει οι καταστάσεις και κυρίως οι σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους ταλαιπωρημένους Αιγόκερους, ιδίως του τρίτου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές δεν θα είναι και οι πιο εύκολες. Ο συνωστισμός πλανητών στο ζώδιο σας, με Κρόνο – Πλούτωνα και Δία, να σχηματίζουν δυσαρμονική γωνία με τον Άρη στον Κριό, δείχνει ότι θα πρέπει να μαζέψετε τις ακραίες συμπεριφορές σας και να γίνετε πιο διαλλακτικοί. Δυστυχώς η βοήθεια από το σύμπαν είναι πολύ μικρή και για αυτό μην διακινδυνέψει τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις μέρες αυτές θα έχετε αρκετές εντάσεις που θα προέρχονται από την κακή επικοινωνία που θα είναι περισσότερο έντονο, στον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας τομέα. Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Ουρανός, σε δυσαρμονία με τον Ερμή, κάνει αδύνατη αυτές τις μέρες την ηρεμία σε κάθε σας δραστηριότητα θα έχει το στίγμα του εγωισμού και της πόλωσης. Το πιο σωστό αυτή την περίοδο είναι να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για σας τους Ιχθείς των πρώτων ημερών, η προσωπική σας ζωή, θα σας χαρίσει στιγμές όμορφες και γιατί όχι να μπουν στην ζωή σας νέα πρόσωπα, που θα σας γεμίσουν χαρά και καλές προοπτικές για το αύριο. Όσον αφορά τον τομέα των οικονομικών σας, προστατέψτε τα συμφέροντα σας και τους ανθρώπους σας, από άδικες σπατάλες. Πολύ πιθανόν στο τέλος της εβδομάδας, να στεναχωρηθείτε από αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.