Από κοντά το «χάνουν το παιχνίδι»: Έξι ζευγάρια ζωδίων που τα «βρίσκουν» μόνο με online επικοινωνία

Από κοντά το «χάνουν το παιχνίδι»: Έξι ζευγάρια ζωδίων που τα «βρίσκουν» μόνο με online επικοινωνία

Αυτοί είναι οι συνδυασμοί ζωδίων που έχουν καλή χημεία μόνο όταν επικοινωνούν online.

Κριός & Ζυγός

Τα αντίθετα του ζωδιακού έλκονται ωστόσο αυτό το ζευγάρι δυσκολεύεται στην offline επικοινωνία. Ο Ζυγός λατρεύει το φλερτ, το πείραγμα, το παιχνίδι και αυτό μπορεί να σβήσει από τον πολύ ξεκάθαρο Κριό που θέλει να ξέρει πού πάει το πράγμα. Ο Κριός δεν είναι της υπομονής και δεν θα χάσει το χρόνο του με κάποιον που δεν είναι ξεκάθαρος για το τι θέλει. Την ίδια ώρα, ο Ζυγός μπορεί να βρει τον Κριό λίγο πιεστικό. Η έλξη ανάμεσά τους θα ξεθωριάσει όταν συνειδητοποιήσουν ότι είναι πολύ διαφορετικοί.

Ταύρος & Υδροχόος

Ως ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος γνωρίζει τους ανθρώπους μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών οπότε μπορεί να ενθουσιαστεί με την χημεία που έχει με κάποιον διαδικτυακά. Ο Ταύρος ιντριγκάρει τον Υδροχόο από μακριά. Οι δυο τους δημιουργούν αυτό που στην αστρολογία ονομάζεται “τετράγωνο” το οποίο αν και είναι πρόκληση προσφέρει και μεγάλη ένταση. Ωστόσο, γα να δουλέψει μια σχέση μπορεί να είναι και πρόκληση καθώς είναι και τα δυο πολύ πεισματάρικα ζώδια. Επίσης, ο Ταύρος απολαμβάνει την αισθησιακή προσέγγιση στην πραγματική ζωή ενώ ο Υδροχόος έχει την τάση να χαίρεται την πιο χαλαρή, πνευματική προσέγγιση καθώς δεν είναι τόσο θερμόαιμος όσο ο Ταύρος. Ο αρχικός ενθουσιασμός που ένιωσαν online μπορεί εύκολα να ξεθωριάσει όταν συναντηθούν.

Καρκίνος & Καρκίνος

Μοιάζει σαν το ιδανικό ταίριασμα αφού είναι και οι δύο ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και τους ενδιαφέρει η ασφάλεια. Ενώ όμως διαδικτυακά υπάρχει σύνδεση, η φυσική χημεία μπορεί να μην είναι ίδια. Μπορεί να διαβάσει ο ένας το μυαλό του άλλο και να ξέρει τι σκέφτεται ο άλλος αλλά ο ρομαντισμός τους θα σβήσει εξαιτίας της βαρεμάρας στην κρεβατοκάμαρα και των τόσων πολλών συναισθηματικών σκαμπανεβασμάτων την ίδια ώρα. Περισσότερο θα ταίριαζε ένας Καρκίνος με ένα άλλο ζώδιο του νερού όπως είναι ο Σκορπιός που είναι τόσο διαφορετικός ώστε να μην βαρεθεί.

Λέων & Ζυγός

Η διαδικτυακή χημεία μπορεί να υπάρχει άπλετη για αυτό κάνουν ένα πολύ παθιασμένο ζευγάρι. Ο Ζυγός εκτιμά τη ζεστή προσέγγιση του Λέοντα και υπάρχει μεγάλη ερωτική και συναισθηματική εκφραστικότητα ανάμεσά τους. Όσο λούζει ο ένας τον άλλο με κοπλιμέντα online και ενισχύει ο ένας το “εγώ” του άλλου τα πράγματα πάνε καλά. Ωστόσο, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν λάθος από κοντά όταν συνειδητοποιεί ο καθένας τους ότι θέλει να είναι το λαμπερό αστέρι. Αν δεν μπορούν να μοιραστούν τα ίδια φώτα, θα είναι είναι μια διαρκής προσπάθεια να καπελώσει ο ένας τον άλλο και θα μοιάζουν με αντίπαλοι παρά με ζευγαράκι.

Σκορπιός & Ιχθύς

Αυτά τα δύο ζώδια του νερού βρίσκουν συναισθηματική σύνδεση μεταξύ τους διαδικτυακά αλλά δεν έχουν φυσική χημεία. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που βγάζει ερωτισμό και πάθος ενώ ο Ιχθύς είναι περισσότερο ονειρικά ρομαντικός. Όταν κάνουν την online σχέση τους φυσική μπορεί να μην είναι στην ίδια φάση αναφορικά με τον έρωτα. Η ένταση του Σκορπιού μπορεί να είναι υπερβολική για τον Ιχθύ. Και τα δύο ζώδια είναι μεταβλητά που σημαίνει ότι σε βάθος χρόνο δεν θα ταιριάζει το ένα με το άλλο.

Ιχθύς & Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αιγόκερως είναι ένας γειωμένος ρεαλιστής ενώ ο Ιχθύς είναι ονειροπόλος. Ο Αιγόκερως μπορεί στιγμιαία να ξελογιαστεί από την γλυκιά και ρομαντική συμπεριφορά του Ιχθύ ενώ ο Ιχθύς μπορεί να δει στον Υδροχόο ένα πιθανό στήριγμα για τη σκληρή πλευρά της ζωής. Είναι μια γοητευτική πρόταση και για τς δύο πλευρές. Αυτά τα δύο ζώδια στέλνουν ερωτικά μηνύματα το ένα στο άλλο που σημαίνει ότι η ενέργειά τους ταιριάζει αλλά είναι πολύ σημαντικές και βασικές διαφορές ανάμεσά τους. Η χημεία τους δεν θα κρατήσει, εκτός αν ο ένας έχει την διάθεση να παραδοθεί στον άλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.