ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλύτερα να μείνεις μακριά τους – Τα 4 πιο… γκρινιάρικα ζώδια

Καλύτερα να μείνεις μακριά τους – Τα 4 πιο… γκρινιάρικα ζώδια

Ο καθένας μας όπως είναι γνωστό, είναι διαφορετικός από τον διπλανό του, από την εμφάνιση ως τον χαρακτήρα. Όταν ωστόσο, μιλάμε για τις… παραξενιές που έχουμε, πρέπει να γνωστοποιηθεί πως υπάρχουν κάποια ζώδια πραγματικά «πρωταθλητές».

Αυτά είναι τα τέσσερα πιο γκρινιάρικα ζώδια:

Καρκίνος

Πρώτος και καλύτερος Καρκίνε. Σταμάτα να βρίσκεις μονίμως αιτίες για να τσακωθείς και έπειτα να γκρινιάξεις για τις δυσκολίες που περνάς στην καθημερινότητά σου. Δεν είσαι ο μόνος. Άραξε επιτέλους και εσύ!

Τη μία θα γκρινιάξεις γιατί τάχα ο σύντροφός σου τον οποιόν και πρήζεις, δε σου δίνει όπως λες σημασία. Το ότι θα πάτε μαζί διακοπές για αρκετές μέρες, δε σου αρκεί εσένα. Θες να είσαι συνέχεια δίπλα του.

Λέων

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό ζώδιο όταν γκρινιάζει. Ο Λέων ενώ υποτίθεται ξέρει τι θέλει, είναι αρκετά πράος και ήρεμη δύναμη…άμα τον πιάσει η μιζέρια δε σταματάει.

Θα γκρινιάξει στο άσχετο γιατί το χαλάκι της πόρτας δεν είναι στην ακριβή του θέση. Γιατί του πήρες συγκεκριμένης μάρκας μακαρόνια και όχι μια άλλη μάρκα που εκείνος ήθελε. Νευριάζει για άχρηστα πράγματα.

Ιχθύς

Φυσικά και δε θα γινόταν να απουσιάζει από αυτήν τη λίστα ο Ιχθύς. Κλαίγεται για τα πάντα και με το παραμικρό. Μα γιατί δεν του έστειλε 100 μηνύματα ο γκόμενός του, μα γιατί δε βγήκαν έξω για 12 ώρες αλλά για 10 ώρες.

Θα γκρινιάξει για ασήμαντα πράματα επειδή έχει ανασφάλειες. Τον πιάνει αυτή η μιζέρια όταν δεν έχει πάρει επιβεβαίωση από φίλους ή από σχέση. Γενικά πρέπει να μάθε να νιώθει και να είναι συναισθηματικά αυτάρκης.

Κριός

Φτάνει επιτέλους! Δε μπορείς να τα έχεις όλα υπό τον έλεγχό σου αγαπητέ Κριέ. Σταμάτα να υψώνεις τον τόνο της φωνής σου σε εντελώς άσχετα χρονικά διαστήματα. Προξενείς εκτός από ξαφνικό τρόμο και νεύρα. Χαλάρωσε επιτέλους λίγο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γκρινιάζει για τα επαγγελματικά συνέχεια. Αν δεν πάνε όλα όπως εκείνος τα έχει ρυθμίσει, δεν είναι καν ικανοποιημένος και νευριάζει. Δε θα τον δεις να παραπονιέται ποτέ χωρίς νεύρα. Αυτά τα δύο πάνε πακέτο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.