ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αυτά είναι τα έξι που έχουν… μεγάλο ταλέντο στα χείλη!

Αυτά είναι τα έξι που έχουν… μεγάλο ταλέντο στα χείλη!

Αυτά είναι τα έξι ζώδια που είναι «μάστερ» στο φιλί.

Κριός

Ο Κριός φιλά καλά γιατί θέλει να τον φιλάνε καλά.

Εάν ο σύντροφός σου είναι Κριός και σε φιλάει, δεν θα το κάνει με αγγαρεία. Θα δώσει την καρδιά και την ψυχή του σε αυτό το φιλί.

Ταύρος

Ένα πραγματικά παθιασμένο ζώδιο, ο Ταύρος απολαμβάνει την τέχνη του φιλιού όσο και της αγάπης. Γεννιέται για να φιλά και περιμένει όσο τίποτα τα προκαταρκτικά στην ερωτική επαφή. Συμβαίνει κάτι με τον Ταύρο που του έρχεται πολύ φυσικό. Τα φιλιά του θα σε ενθουσιάσουν και αυτό θα τον συναρπάσει.

Καρκίνος

Η σαγηνευτική φύση της προσωπικότητας του Καρκίνου είναι τόσο υπέροχη και ζεστή που είναι σχεδόν αδύνατο να του αντισταθείς. Και περίμενε μέχρι να φιλήσεις έναν Καρκίνο!

Είναι μια εμπειρία ζωής να φιλάς έναν Καρκίνο, καθώς το φιλί του είναι από αγνή αγάπη. Και με αυτό το μαγικό ζώδιο θα θες να επιστρέφεις για όλο και περισσότερα φιλιά.

Λέων

Ο Λέων θα σε εντυπωσιάσει με την ικανότητά του να κάνει … τα πάντα. Αλλά στην αρένα της αγάπης και του πάθους, κάτσε στην άκρη, καθώς αυτό το ζώδιο ουσιαστικά θέλει να έχει τον έλεγχο της ζωής σου.

Ο Λέων φιλά με σκοπό. Eίναι εκεί για να σε μαγέψει και ναι θα το κάνει. Ο Λέων είναι ίσως ο καλύτερος στα φιλιά στο ζωδιακό κύκλο, κυρίως επειδή το να είναι ο καλύτερος σε όλα είναι κάτι που το έχει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν θέλει να σε φιλήσει. Εκτός αν, φυσικά, πρέπει. Και αυτό συμβαίνει σε μια ερωτική σχέση: τα φιλιά είναι αναμενόμενα.

Τότε, λοιπόν, τι τον κάνει πραγματικά καλό, αν είναι τόσο αντίθετος στο να δώσει φιλιά; Είναι επειδή το βλέπει σαν πρόκληση.

Ο Σκορπιός φιλά με πάθος καθώς δεν θέλει να θεωρείται λιγότερο παθιασμένος σε θέματα αγάπης και έρωτα.

Τοξότης

Αν θέλεις να φιλήσεις κάποιον που είναι ελεύθερο πνεύμα και δεν σε ενδιαφέρει τι πιστεύεις για το φιλί του, τότε φίλησε σήμερα κιόλας έναν Τοξότη.

Γιατί; Θα γνωρίσεις ένα διαφορετικό είδος φιλιού – είναι σχεδόν σαν να είσαι μόνη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τοξότης δεν θα προσπαθήσει να σε εντυπωσιάσει, είναι εκεί μόνο για την απόλαυση του φιλιού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.