ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Οπλιστείτε» με υπομονή: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν θα περάσουν και πολύ καλά την περίοδο του Ζυγού

«Οπλιστείτε» με υπομονή: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που δεν θα περάσουν και πολύ καλά την περίοδο του Ζυγού

Η περίοδος του Ζυγού για το 2020 θα είναι η χειρότερη για αυτά τα 4 ζώδια.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια:

Κριός

Μην πιέζεις τον εαυτό σου, Κριέ. Εκτός από τον Ήλιο που φωτίζει το πολικό αντίθετο ζώδιο σου, τον Ζυγό – στον δεσμευμένο έβδομο Οίκο σου των διαπραγματεύσεων, των συμβιβασμών και των σχέσεων ένας-προς-έναν – ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Άρης είναι επίσης ανάδρομος μέσω του ζωδίου σου. Η επιθυμία σου για ανεξαρτησία και η αγάπη σου για την αυτονομία θα μπορούσαν να κατασταλλούν εύκολα αυτή τη περίοδο, αλλά μην ανησυχείς. Με τους Δία-Κρόνο-Πλούτωνα να αποσυναρμολογούν τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο της καριέρας, της εξουσίας και του πεπρωμένου σου στον κόσμο, προκαλείσαι να επιμείνεις προς το μέλλον.

Καρκίνος

Μην είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου, Καρκίνε. Είσαι ένα ευαίσθητο πνεύμα και παρόλο που ο Ήλιος στο Ζυγό ενεργοποιεί τον άνετο τέταρτο Οίκο σου, της άνεσης και των συναισθηματικών εμπειριών, ο ανάδρομος Άρης δεν σου δίνει άλλη επιλογή παρά να διαβεβαιώσεις τον εαυτό σου τόσο με προσωπικό όσο και με επαγγελματικό τρόπο. Εν τω μεταξύ, με ένα σύμπλεγμα ενεργειών – συγκεκριμένα, του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα – που αναφλέγουν τον αφοσιωμένο έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, υπάρχουν μερικές σχέσεις που χρειάζονται αναδιάρθρωση.

Ζυγός

Χρόνια πολλά, Ζυγέ. Παρά τον χαοτικό καιρό, αυτή εξακολουθεί να είναι η ηλιακή σου επανάσταση και ο Ήλιος είναι εδώ για να ενεργοποιήσει και να αναζωογονήσει το πνεύμα δικαιοσύνης που αναζητάς. Βεβαίως, υπάρχουν πολλά πράγματα, οπότε αν νομίζεις ότι χρειάζεσαι λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, μην διστάσεις να κάνεις ένα βήμα πίσω. Ο Άρης επανεξετάζει τον τομέα των συνεργασιών σου, κάτι το οποίο θα μπορούσε να εμφανίσει ξανά μια προηγούμενη αντιπαράθεση ή ίσως να σε προκαλέσει να υψώσεις το ανάστημα σου με περισσότερους τρόπους από έναν. Ο Δίας είναι τώρα άμεσα στον άνετο τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών εμπειριών σου, οπότε τα πράγματα πρέπει να κινούνται με καλύτερο ρυθμό.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είσαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είσαι, Αιγόκερε. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που το σύμπαν θέλει για εσένα, είναι να συνεχίσεις να επιμένεις στους μακροπρόθεσμους στόχους σου και να εξελιχθείς στην καλύτερη έκδοση του εαυτού σου. Φυσικά, με τον Άρη να είναι ανάδρομος στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών σου εμπειριών, θα μπορούσαν να υπάρξουν εντάσεις στο μέτωπο του σπιτιού ή ίσως ακόμη και μέσα σου. Όπως πάντα, αυτό θα περάσει, αλλά με τον Ήλιο να φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο Οίκο της καριέρας, της εξουσίας και του πεπρωμένου σου στον κόσμο, όλα τα μάτια είναι στραμμένα σε σένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.