ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ζώδια: Πως είναι το καθένα στις φιλικές του σχέσεις; – Ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί;

Ζώδια: Πως είναι το καθένα στις φιλικές του σχέσεις; – Ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί;

Με ποια ζώδια μπορείς να κάνεις πραγματικές και αφοσιωμένες φιλίες;

Κριός

Ο ενεργητικός Κριός χρειάζεται φίλους που μπορούν να ταιριάξουν με τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια του. Είναι πάντα εν κινήσει και δεν είναι από αυτούς που θα κάτσουν να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους – τουλάχιστον, έως ότου τον γνωρίσεις.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Κριό: Οι φίλοι του, τα ζώδια της φωτιάς, ο Τοξότης και ο Λέων μπορούν πραγματικά να ταιριάξουν με τον φλογερό χαρακτήρα του Κριού.

Ταύρος

Οι Ταύροι αρρωσταίνουν ότι το ακούνε, αλλά αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι αρκετά πεισματάρικο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο για αυτό να βρεθεί εκεί έξω και να κάνει νέους φίλους, αλλά όταν το κάνει τείνει να προσκολλάται σε αυτούς και να ενεργεί κτητικά.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Ταύρο: Τα ζώδια της γης, ο Αιγόκερως και ο Παρθένος είναι πάντα ένα ασφαλές στοίχημα, αλλά ο Ταύρος μπορεί να πάρει πολλά από μια φιλία με τον Καρκίνο και τους Ιχθείς.

Δίδυμοι

Ως το πιο προσαρμόσιμο ζώδιο στον ζωδιακό χάρτη, η εύρεση φιλίας δεν είναι κάτι που δυσκολεύεται συνήθως ο Δίδυμος. Η διατήρησή της, από την άλλη πλευρά, είναι κουραστική δουλειά για τα Διδυμάκια που αγαπούν να δοκιμάζουν νέα πράγματα, αλλά περιστασιακά ξεχνούν τους μακροχρόνιους καλύτερους τους φίλους.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Δίδυμο: Ο Κριός και ο Δίδυμος είναι σαν συνεργάτες στο έγκλημα. Η ατελείωτη περιέργειά τους σημαίνει ότι διασκεδάζουν διαρκώς μαζί … και προκαλούν προβλήματα!

Οι Δίδυμοι και ο Ζυγός είναι ένα άλλο δυναμικό δίδυμο που μπορεί να κάνει βραδινές κουβέντες μέχρι να ανατείλλει ο Ήλιος.

Καρκίνος

Αυτά τα ευαίσθητα καβούρια έχουν ένα συμπαγές εξωτερικό κέλυφος και δυσκολεύονται να ανοίξουν για να αποκαλύψουν το απαλό εσωτερικό τους. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται πολλή υποστήριξη και ενθάρρυνση από τους φίλους τους.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Καρκίνο: Τα ζώδια του νερού τείνουν να κολυμπούν μαζί, οπότε μην εκπλαγείς αν δεις μια παρέα Καρκίνου, Σκορπιού και Ιχθύ να κάθονται μαζί.

Ο Ταύρος έχει επίσης ένα επίπεδο αφοσίωσης, εμπιστοσύνης και ασφάλειας το οποίο προσελκύει τον Καρκίνο.

Λέων

Ο φλογερός Λέων χρειάζεται πολλή φιλία στη ζωή του. Πρέπει να χειριστεί πολλά και λατρεύει να είναι στο κέντρο της προσοχής. Ο Λέων είναι ο φίλος που προσκαλείς όταν χρειάζεσαι ψυχαγωγία, καθώς όλα θα καταλήξουν πάντα σε μια παράσταση.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Λέοντα: Το πυροσβεστικό πλήρωμα του Λέοντα (Τοξότης, Κριός ) είναι συχνά στο πλευρό του για τη θεατρική παράσταση. Αλλά όταν πρόκειται για ήσυχες νύχτες – ναι, ακόμη και ένας Λέων χρειάζεται ήσυχες νύχτες – ο Υδροχόος είναι ένας υπέροχος φίλος.

Παρθένος

Αυτά τα προσεκτικά, σχολαστικά πλάσματα μπορούν να είναι προσεκτικά και λίγο επικριτικά όταν πρόκειται να κάνουν νέους φίλους. Αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή ο Παρθένος ξέρει ότι οι καλές φιλίες χρειάζονται χρόνο και σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Παρθένο: Ο Παρθένος και τα άλλα ζώδια της Γης είναι ένα κοινό τρίο φιλίας. Η σταθερότητα του Ταύρου είναι πηγή παρηγοριάς για τον Παρθένο, ενώ ο πραγματισμός του Αιγόκερω είναι ένα χαρακτηριστικό που θέλει να έχει στη ζωή του ο Παρθένος.

Ο Σκορπιός είναι ένας άλλος συνδυασμός-έκπληξη για μια φιλία με τον Παρθένο.

Ζυγός

Καθώς συμβολίζονται από τη ζυγαριά, οι Ζυγοί χρειάζονται ισορροπία και δεν είναι για δραματικές φιλίες. Τους αρέσει να αρέσουν. Κυβερνήτης τους είναι η Αφροδίτη και οι Ζυγοί είναι μεγάλοι επικοινωνιακοί δεξιοτέχνες και οι φίλοι τους συχνά στηρίζονται σε αυτούς για διαμεσολάβηση σε περιόδους συγκρούσεων.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Ζυγό: Οι Δίδυμοι και ο Υδροχόος είναι κοινά ντουέτα φιλίας. Ο Κριός μπορεί επίσης να είναι ένας καλός συνδυασμός, δεδομένου ότι και οι δύο διαθέτουν αυτά που στερούνται ο ένας και ο άλλος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει ισχυρή παρουσία στις ομάδες φίλων του. Είναι έντονος, παθιασμένος και πιστός, στοιχεία που τον κάνουν έναν ιδανικό φίλο. Από την άλλη, μπορεί να είναι λίγο σκληρός και τείνει να διακόπτει φιλίες που δεν τον εξυπηρετούν.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Σκορπιό: Γήινα ζώδια – Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως – παρέχουν τη σταθερότητα και την υποστήριξη που λαχταρά ο Σκορπιός. Τα ζώδια του νερού, οι Ιχθείς και ο Καρκίνος είναι επίσης καλοί συνδυασμοί για τον Σκορπιό, επειδή όλοι μοιράζονται την ίδια ισχυρή διαίσθηση και το συναισθηματικό βάθος.

Τοξότης

Ο Τοξότης χρειάζεται φίλους που μπορεί να τους τηλεφωνήσει την τελευταία στιγμή και θα αφήσουν τα πάντα για μια περιπέτεια, χωρίς να του θέτουν ερωτήσεις.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Τοξότη: Τα συνάδελφα ζώδια της φωτιάς , ο Λέων και ο Κριός, είναι εκεί για τις διασκεδαστικές στιγμές και πάντα προσπαθούν να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Ο Τοξότης μπορεί να λάβει πολλή υποστήριξη από μια φιλία Υδροχόου, καθώς αυτό το ζώδιο παρακινείται από το μεγαλύτερο καλό του κόσμου.

Αυτό το διάβασες; Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο καλή -ή όχι- είναι η σχέση σου με την υγεία

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν έχει χρόνο για άστατες φιλίες. Είτε κολλάς μαζί του μέχρι το τέλος είτε φεύγεις από την αρχή.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Αιγόκερω: Ο Παρθένος και ο Αιγόκερως έχουν παρόμοια κίνηση και ρεαλιστική προσέγγιση για την επίτευξη των στόχων τους. Ο Καρκίνος είναι ένας φίλος που θα στηρίζει τον Αιγόκερω, κάτι για το οποίο ο Αιγόκερως τρέφει μεγάλο σεβασμό.

Υδροχόος

Ως ο ανθρωπιστής του ζωδιακού κύκλου, ο Υδροχόος πιστεύει στην ειλικρίνεια και την ισότητα. Στα μάτια του, ο καθένας είναι φίλος του και δεν υπάρχει καμία κατάταξη.

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τον Υδροχόο: Ο Υδροχόος θαυμάζει την αισιοδοξία και την ικανότητα του Τοξότη να βγάζει τον εαυτό του έξω από τη ζώνη άνεσης του. Επίσης, ο Κριός παρέχει το είδος της φρέσκιας ενέργειας που χρειάζεται ο Υδροχόος για να βρίσκει κίνητρο. Και, φυσικά, τα συνάδελφα ζώδια του αέρα, ο Ζυγός και οι Δίδυμοι, είναι πάντα εκεί για να μιλήσουν για το τι συμβαίνει στο ταραχώδες μυαλό του Υδροχόου.

Ιχθείς

Καθώς συμβολίζεται από τα ψάρια και τη θάλασσα, ο Ιχθύς είναι γεμάτος συναίσθημα και χρειάζεται φίλους που θα είναι ευγενικοί μαζί του και προσεκτικοί σχετικά με την ευαισθησία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλύτερος συνδυασμός φιλίας για τους Ιχθείς: Τα συνάδελφα ζώδια του νερού, ο Καρκίνος και ο Σκορπιός, αναγνωρίζουν διαισθητικά τι βρίσκεται στο μυαλό των Ιχθύων χωρίς καν να τους το πει. Ο Αιγόκερως, επίσης, έχει το είδος της αξιοπιστίας που χρειάζεται ο Ιχθύς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.