Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2021

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2021

Στις 13 Ιανουαρίου, [την Τετάρτη], 7 το πρωί ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί η Νέα πρώτη Σελήνη της χρονιάς, στο ζώδιο του Αιγόκερoυ.

Το νέο αυτό φεγγάρι, θα έχει μία πολύ έντονη επιρροή απάνω στην ψυχολογία μας και στον τρόπο που διαχειριστούμε τις καταστάσεις. Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Σελήνη, στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερο, συναντούν τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του θανάτου και της αναγέννησης, του περιορισμού και της απελευθέρωσης.

Θα δούμε επίσης, μάχες εξουσίας και χειραγώγησης, σε παγκόσμια εμβέλεια, όπως επίσης μία βαριά ψυχολογική κατάρρευση, σε πολλούς συνανθρώπους μας. Έτσι μπορεί οι συνθήκες και τα γεγονότα να είναι δύσκολα αυτή την περίοδο, αλλά η αναγέννηση δεν θα αργήσει να έρθει.

Αυτό είναι το γνώρισμα, της σκοτεινής περιόδου, που οδεύει προς το φως και τις νέες συνθήκες, εφόσον ο Πλούτωνας μπορεί και αλλάζει τα πάντα στην πορεία του.

Επίσης, τις μέρες γύρω από το νέο Φεγγάρι, ο Άρης, ο Κρόνος, ο Ερμής, ο Ουρανός και ο Δίας, συγκρούονται μεταξύ τους, αφήνοντας πίσω τους τον απόηχο μία δύσκολης περιόδου, που ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει.

Μέσα σε όλη αυτή την αντάρα των γεγονότων, βλέπουμε να υπάρχει μία υποστηρικτική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη και τον Ουρανό, όπου μας δείχνει ότι η αγάπη καλά κρατά και ίσως μέσα από αυτές τις δύσκολες συνθήκες γεννηθούν νέες σχέσεις, που θα αντέχουν και θα πολεμήσουν για να κτίσουν την σχέση τους. Επίσης θα υπάρξουν κάποια οικονομικά θέματα, που θα δώσουν ευκαιρίες ανάκαμψης.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο με την Νέα Σελήνη, είναι τα παρορμητικά του τρίτου δεκαημέρου, [Κριοί -Καρκίνοι -Ζυγοί και Αιγόκεροι], αλλά και οι [Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι] του πρώτου δεκαημέρου, ενώ οι Παρθένοι και Αιγόκεροι, του πρώτου δεκαημέρου, θα δουν μία θετική στροφή στην ζωή τους. Επίσης οι Ταύροι και οι Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα ξεκινήσουν καινούρια εγχειρήματα.

Θα δώσω λοιπόν μία συμβουλή, που αφορά αυτή την περίοδο και αφορά κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, ενώ η ωριμότητα στις σχέσεις σας, είναι απαραίτητη.

ΤΑΥΡΟΙ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, οι καταστάσεις γύρω σας θέλουν να σας δείξουν ότι οι αλλαγές είναι η μόνη επιλογή σας και αυτό θα πρέπει να το δεχτείτε και να προχωρήσετε με θάρρος στα νέα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διάστημα αυτό καλείστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές, αλλά και ανοικτά μέτωπα που αφορούν πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Προσοχή στα μπλεξίματα με τον νόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, οι σχέσεις σας, θα σας προβληματίσουν και από ότι φαίνεται θα χρειαστεί να αλλάξετε πορεία πλεύσης. Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, η αγάπη κτυπά την πόρτα σας, οπότε δώστε την απαραίτητη προσοχή.

ΛΕΩΝ

Είστε σε μία πολύ απαιτητική περίοδο και θα πρέπει να κατεβάσετε ταχύτητα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργήσετε κάποιο ατύχημα, με θύματα σημαντικούς τομείς στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε μία κατηγορία από μόνοι σας, εφόσον, μέσα σε αυτή την παραφροσύνη των γεγονότων, εσείς θα αναγεννηθείτε και έχετε να αποδείξετε πολλά στον εαυτό σας και τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η νέα Σελήνη, θα αποτελέσει μία έντονη ανάγκη να αλλάξετε τις οικογενειακές συνθήκες. Φροντίστε να μην γίνετε σκληροί στις αποφάσεις σας και ότι αλλαγή αποφασίσετε, να την κάνετε με ενσυναίσθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, η αχίλλειος σας πτέρνα, είναι γενικότερα οι σχέσεις σας. Ενώ πολύ καλά θα νιώσετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, με τις αποφάσεις που πρόκειται να πάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η καταλληλότερη εποχή να κλείσετε παλιά σας χρέη, αλλά παράλληλα, να ρίξετε τους τόνους στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να προσέξετε την ψυχολογία σας αυτή την περίοδο, γιατί το νέο φεγγάρι θα έχει την τάση να σας βουλιάζει στον πεσιμισμό και την ανασφάλεια, … αντισταθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 12 ηλιακό σας σπίτι, θα σας κάνει να πλησιάσετε τους φόβους σας και να έχετε το θάρρος, να τους αντιμετωπίσετε. Προσέξτε την υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φροντίστε να είστε ήρεμοι σε κάθε ξαφνικό γεγονός που θα συμβεί αυτή την περίοδο στην ζωή σας. Οι συνθήκες δεν θα είναι εύκολες, αλλά θα υπάρχουν τρόποι να τις αντιμετωπίσετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.