ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τι επιφυλάσσει το 2021 για την ερωτική σου ζωή

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τι επιφυλάσσει το 2021 για την ερωτική σου ζωή

Τι λένε τα άστρα για την ερωτική ζωή κάθε ζωδίου;

Κριός

Το σεξ των γενεθλίων θα είναι στην ημερήσια διάταξη φέτος για σένα, Κριέ. Φέτος, η εποχή του Κριού συμπίπτει με την Αφροδίτη να μετακομίζει στον Κριό. Εξαιτίας αυτού, η αστρολόγος Clarisse Monahan λέει στο Bustle, ότι μπορείς να περιμένεις έναν μήνα γεμάτο ευχαρίστηση. Σε γενικές γραμμές, το 2021 φαίνεται επίσης πολύ καλύτερο για εσένα από το 2020, όσον αφορά το σεξ. Επωφελήσου λοιπόν από τη θετική ενέργεια που έρχεται στο δρόμο σου και διασκέδασε το!

Ταύρος

Ο Άρης, ο πλανήτης του πάθους, θα βρίσκεται στον Ταύρο από τις αρχές του έτους έως τις αρχές Μαρτίου. Σύμφωνα με την Monahan, ο Άρης στον Ταύρο είναι εξαιρετικά αισθησιακός και αν ο Άρης συνδεθεί με το ζώδιο σου, θα οδηγήσει σε κάποια πολύ έντονη ενέργεια. «Ο Άρης στον Ταύρο απολαμβάνει την επαφή και τη φυσική εγγύτητα», λέει η Monahan. «Θα έχεις έναν επιπλέον ενθουσιασμό για την αναζήτηση αισθησιακών απολαύσεων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Δίδυμοι

Οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου μπορεί να είχαν επιπλέον δυσκολίες το 2020 λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιο τους. Εάν αισθάνθηκες πρόσφατα ότι η ερωτική σου ζωή ήταν λίγο αδιάφορη, μην ανησυχείς. Η νέα χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη. Σύμφωνα με την Monahan, ο Άρης μπαίνει στους Δίδυμους στις αρχές Μαρτίου, κάτι που σημαίνει μια περίοδο δράσης έξι εβδομάδων για εσένα.

Καρκίνος

Ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο στις 23 Απριλίου, εστιάζοντας στην αναζήτηση της ευχαρίστησης. «Αυτή η είσοδος του Άρη θα πυροδοτήσει μια περίοδο εμπιστοσύνης, ενέργειας και ενθουσιασμού, ειδικά όταν πρόκειται για τη σεξουαλική σου ζωή», λέει η Monahan. Η Αφροδίτη θα συναντήσει επίσης στον Άρη στο ζώδιο σου στις 3 Ιουνίου και θα μείνει μέχρι τις 12 Ιουνίου, κάτι που θα είναι εκπληκτικό για τον έρωτα και τη σεξουαλική σου ζωή.

Λέων

Ο τυχερός Λέων υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον πέμπτο Οίκο του σεξ και του ρομαντισμού. Έτσι, εάν κάποια πρόκειται να ξεκινήσει το 2021 με ένα νέο έρωτα, είναι πολύ πιθανό να είσαι εσύ, Λιονταρίνα. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης έχει επίσης μετακινηθεί στον Οίκο των συνεργασιών σου, οπότε η εύρεση ενός συντρόφου μπορεί να είναι κάτι στο οποίο θα δώσεις σημασία το 2021.

Παρθένος

Εάν θέλεις να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή, ακολούθησε μια πολύ συστηματική προσέγγιση σε αυτό. Για παράδειγμα, μπορείς να αποφασίσεις να παρακολουθήσεις ιντερνετικά μαθήματα σεξουαλικών εξερευνήσεων ή να διαβάσεις βιβλία σχετικά με τη σεξουαλικότητα. Όλα έχουν να κάνουν με τη μάθηση. «Η υγεία θα είναι σίγουρα στο επίκεντρο του 2021, οπότε προσπάθησε να συνδέσεις την υγεία και το σεξ», λέει η Monahan. «Ίσως θελήσεις να κάνεις εντατικές ασκήσεις στην κρεβατοκάμαρα

Ζυγός

Με πολλούς πλανήτες να κινούνται μέσω των ζωδίων του αέρα αυτή τη στιγμή, οι Ζυγοί θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τα όσα λέει η αστρολόγος Clarisse Monahan στο Bustle Monahan, έχεις τον Άρη να βρίσκεται στον Οίκο των συνεργασιών σου για σχεδόν το μισό 2020. «Ο Άρης παρέχει περισσότερη ενέργεια για να αφιερωθείς στις σχέσεις και το σεξ», λέει. «Ως μειονέκτημα, ο Άρης είναι επίσης ο πλανήτης του πολέμου, οπότε μερικές φορές μπορεί αυτό να συμπίπτει με την μαχητική συμπεριφορά».

Σκορπιός

Η σεξουαλική σου ζωή φαίνεται αρκετά καλή το 2021, ειδικά κατά τους δύο πρώτους μήνες του έτους, όταν ο Άρης στον Ταύρο θα είναι απέναντι από τον Ήλιο σου. Σύμφωνα με την Monahan, αυτό μπορεί να σου φέρει μια έντονη και αισθησιακή περίοδο για εσένα. Θα περάσεις επίσης καλά από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις 20 Μαρτίου όταν ο Ήλιος διέρχεται το πέμπτο Οίκο σου του σεξ και της δημιουργικότητας.

Τοξότης

Ο Τοξότης θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά με την Αφροδίτη στο ζώδιο του. Εξαιτίας αυτού, η Monahan λέει ότι θα αισθάνεσαι πολύ τολμηρή, διασκεδαστική και απερίσκεπτη. «Ο Τοξότης σπάνια μιλάει για τα συναισθήματά του, αλλά με την Αφροδίτη δίπλα σου από την Πρωτοχρονιά, γιατί να μην αποφασίσεις να μιλήσεις περισσότερο για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου», λέει. «Η αρχή του 2021 είναι μια υπέροχη στιγμή για να αξιολογήσεις πώς αισθάνεσαι και τι θέλεις σε σχέση με τη σεξουαλική σου ζωή».

Αιγόκερως

Ο Κρόνος, ο πλανήτης του περιορισμού έχει αφήσει το ζώδιο σου κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς σαν ένα μεγάλο βάρος να φεύγει από τους ώμους σου. Τι σημαίνει αυτό για τη σεξουαλική σου ζωή; Θα ξεκινήσεις πιο ψυχαγωγικές αναζητήσεις. «Όταν ο Κρόνος είναι στο ζώδιο σου, όπως ήταν για τα τελευταία τρία χρόνια, η εστίαση τείνει να είναι σε σοβαρά ζητήματα όπως η δουλειά σου, η πρόοδος ή το 10ετές σχέδιο σου», λέει η Monahan. Πλέον θα ξεκινήσεις να διασκεδάζεις.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ξεκινά τη χρονιά με την Αφροδίτη στον δωδέκατο Οίκο του ασυνείδητου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι ένας πιο εσωστρεφής χρόνος για εσένα. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, βρίσκεται επίσης στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού σου, το οποίο δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε μια στιγμή προβληματισμού και ενδοσκόπησης. «Μπορείς να ξεκινήσεις τη χρονιά κάνοντας περισσότερη επανεκτίμηση του τι θέλεις και χρειάζεσαι από την άποψη του ρομαντισμού και των σωματικών συνδέσεων», λέει η Monahan.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Άρης μετακινήθηκε στον Ταύρο στις 6 Ιανουαρίου, κάνοντας ένα ωραίο εξάγωνο στον Ήλιο σου. Σύμφωνα με την Monahan, αυτή η κίνηση δίνει μια αρμονική ενέργεια που δείχνει ευκολία με τις σχέσεις και τη φυσική έκφραση. Η Αφροδίτη κινείται επίσης στο ζώδιο σου από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 21 Μαρτίου, φέρνοντας μια αυξημένη ανάγκη να συνδεθείς στις ρομαντικές σου σχέσεις. «Κάθε φορά που η Αφροδίτη διέρχεται τον Ήλιο μας, είναι σαν να παίρνεις ένα φιλί από τους ουρανούς», λέει. «Θα λάβεις πολλές προσκλήσεις σε αυτό το διάστημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.