ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πες μας το ζώδιο του συντρόφου σου να σου πούμε το ιδανικό δώρο για του Αγ.Βαλεντίνου

Πες μας το ζώδιο του συντρόφου σου να σου πούμε το ιδανικό δώρο για του Αγ.Βαλεντίνου

Iδού το ιδανικό δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου για κάθε ζώδιο, σύμφωνα με την αστρολογία.

Κριός

Ξέρεις ότι του αρέσουν πολύ οι αθλητικοί αγώνες. Καθώς όμως δεν μπορείς να του αγοράσεις εισιτήρια για το ντέρμπι της ομάδας του, μπορείς να ψάξεις στο site της ομάδας του και να του αγοράσεις μια φανέλα της ή μια φόρμα της. Θα τον κάνεις ευτυχισμένο.

Ταύρος

Χάρισε του ένα πουκάμισο πολυτελούς μάρκας, το οποίο είναι ένα δώρο που θα λατρέψει και θα μπορέσει να χαρεί. Επιπλέον, όποτε το φοράει θα του θυμίζει εσένα.

Δίδυμοι

Χάρισε του ένα βιβλίο για ταξίδι στην αγαπημένη του πόλη στο εξωτερικό. Τώρα που βρισκόμαστε σε lockdown δεν θα του είναι, βέβαια, χρήσιμο αλλά θα του δώσει αισιοδοξία και ιδέες για το πρώτο ταξίδι μετά την πανδημία.

Καρκίνος

Το να του μαγειρέψεις ένα γεύμα αντί να βγείτε θα τον έκανε πολύ χαρούμενο. Δεν θα χρειαστεί να κρύψει τα συναισθήματά του, καθώς δεν θα είστε κοντά στους ξένους και θα μπορέσει να αισθάνεται άνετα ενώ αφιερώνει όλη την προσοχή του σε εσένα.

Λέων

Το καλύτερο για τον Λέοντα είναι να του οργανώσεις ένα σαββατοκύριακο σε ένα ρομαντικό μέρος. Όμως λόγω των περιστάσεων είναι δύσκολο, οπότε βρες ιδέες για να οργανώσεις στο σπίτι ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο γιατί άλλωστε η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πέφτει φέτος Κυριακή.

Παρθένος

Μια χρήσιμη συσκευή για την κουζίνα είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή. Και επειδή νοιάζεται για υγιεινά τρόφιμα και δουλεύει εξαιρετικά σκληρά, ένας αποχυμωτής ή ένα μπλέντερ θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για αυτόν στο πρωινό του.

Ζυγός

Χάρισε του ένα pet που θα γίνει ο καλύτερος του φίλος. Να προτιμήσεις μια γάτα για να την χαϊδεύει την ώρα που θα βλέπετε μαζί ταινίες στον καναπέ.

Σκορπιός

Το πιθανότερο είναι να είναι μεγάλος fan των τηλεοπτικών παιχνιδιών και να μην έχει συμμετάσχει ποτέ σε ένα από αυτά, οπότε να του χαρίσεις ένα σχετικό video game. Δεδομένου επίσης ότι του αρέσουν τα παιχνίδια ερωτήσεων-απαντήσεων, πιθανότατα θα απολαύσει να προσπαθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις, απευθείας από την πολυθρόνα του.

Τοξότης

Ένα ταξίδι με αυτοκίνητο είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσει τροφή στο πνεύμα του. Σχεδίασε το ταξίδι, κάνε μια θεαματική παρουσίαση με φωτογραφίες και βάλτε το μαζί στο πρόγραμμα για μετά τη λήξη των lockdown.

Αιγόκερως

Ένα φοβερό επιτραπέζιο παιχνίδι είναι ένα πρακτικό δώρο που μπορεί να χρησιμοποιήσει με τους φίλους του, σε οικογενειακά πάρτι ή μαζί σoυ. Επιπλέον, του δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το μυαλό και τον αυτοέλεγχό του για να είναι ο νικητής.

Υδροχόος

Βρες μια φιλανθρωπική δραστηριότητα και προσπάθησε να τον εμπλέξεις σε αυτό. Θα λατρέψει να βοηθήσει κόσμο ιδιαίτερα σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ οι συναυλίες αναβάλλονται για αργότερα, αντ ‘αυτού, αγόρασε εισιτήρια για online συναυλίες! Είτε πρόκειται για το αγαπημένο του συγκρότημα είτε για ένα νέο συγκρότημα το οποίο πιστεύεις ότι θα του αρέσει, είναι ο τέλειος τρόπος να του χαρίσεις κάτι που θα του αρέσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.