ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεν ξεμένουν ποτέ: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που είναι πιο πιθανό να κάνουν περιουσία

Δεν ξεμένουν ποτέ: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που είναι πιο πιθανό να κάνουν περιουσία

Aυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που ξέρουν όχι μόνο να αποταμιεύουν χρήματα αλλά και να τα πολλαπλασιάζουν.

Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να γίνει πλούσιο, επειδή ξέρει να βρίσκει ιδέες για το πώς να βγάλει λεφτά. Μπορείς να δεις τα βήματα ενός Κριού στο τιμόνι μιας επιτυχημένης start up ή να βρίσκεται πίσω από το εξαιρετικά επιτυχημένο blog που σου αρέσει.

Ο Κριός είναι το κορίτσι στο πανεπιστήμιο που σπουδάζει και εργάζεται 40 ώρες την εβδομάδα για να βγάζει το χαρτζιλίκι του. Καλό για σένα, κορίτσι!

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ξέρουν πώς να γίνουν γρήγορα πλούσιοι, επειδή είναι επαγγελματίες στο να δικτυώνονται. Το προφίλ τους στο LinkedIn έχει επιμεληθεί σχολαστικά και είναι απίστευτοι στο να καταφέρνουν να δίνουν επιτυχημένες συνεντεύξεις για δουλειά, με άτομα που μόλις έχουν συναντήσει. Πώς το κάνουν;

Οι Δίδυμοι είναι ζώδια του αέρα, που σημαίνει ότι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά τους είναι βαθιά διανοητικό. Δεδομένου ότι το σύμβολο των Δίδυμων είναι τα δίδυμα, είναι πάντα σε θέση να προσαρμόζονται και να δείχνουν ένα καλό πρόσωπο ανεξάρτητα από το με ποιον μιλούν.

Ζυγός

Εάν έχεις δει ποτέ κάποιαν να εμφανίζεται από το πουθενά σε ένα meeting και να κλέβει την παράσταση, είναι πιθανώς ένας Ζυγός. Ο Ζυγός είναι ένα από τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να το γίνει πλούσιο, επειδή ξέρει πώς να εργάζεται σκληρά και έξυπνα.

Ξέρει να κρατάει χαμηλό προφίλ και να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες για να βγάλει χρήματα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που αγαπάμε και μισούμε (Συγγνώμη, είναι η αλήθεια!). Έχεις τη φήμη ότι είσαι αδίστακτη και κρύα, αλλά μερικές φορές, αυτές οι ιδιότητες βοηθούν κάποιον να φτάσει στην κορυφή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να σου βάλουν τρικλοποδιά, Αιγοκερίνα, αλλά εσύ πάντα καταφέρνεις να τη γλυτώνεις. Ο λόγος είναι ότι εσύ και η πλούσια στρατηγική σου, είστε και οι δύο υπέροχες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι τόσο εύκολο να γίνεις πλούσια, επειδή δεν φοβάσαι να πεις στους ανθρώπους τι να κάνουν. Πρέπει να τοποθετείσαι σε θέσεις εξουσίας γιατί μπορείς να διευθύνεις μια ομάδα σαν επαγγελματίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.