Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τι σου επιφυλάσσει ο Μάιος

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε τι σου επιφυλάσσει ο Μάιος

Ο Μάιος μόλις ξεκίνησε και τα άστρα αποκαλύπτουν πως θα είναι ο μήνας για το κάθε ζώδιο.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Αν έχεις άγχη για τα οικονομικά σου (είναι πολλές οι αγορές), η Νέα Σελήνη στο 2ο οίκο σου στις 11/5 σου δείχνει το δρόμο να ξαναβάλεις λεφτά στην άκρη. Αν δε καταφέρεις και να μην κάνεις το σπίτι σου ναρκοπέδιο παρόλο που ο Aρης στον 4ο οίκο σου εμπνέει ρεσιτάλ γκρίνιας, μια χαρά θα πάει κι αυτός ο μήνας.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

To bοοst που σου έδωσαν Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιό σου τον Απρίλη συνεχίζεται και το πρώτο δεκαήμερο αυτού του μήνα. Εκμεταλλεύσου το για όλα όσα έχεις ακόμα να διεκδικήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (11/5) έρχεται να σου θυμίσει πως αξίζεις τα καλύτερα – και τα καλύτερα είναι εδώ.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μήνας αλλαγών, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να ευνοούν γνωριμίες και ιδέες που θα σε μεταμορφώσουν. Από τις 13/5 που ο Δίας μπαίνει στο 10ο οίκο σου, η μεταμόρφωση αγγίζει και τα επαγγελματικά. Όσο για τα προσωπικά σου; Η Πανσέληνος στις 26/5 έχει πολλά να σου πει. Άκου και πράξε ανάλογα.

Καρκίνος

(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μαθήματα θάρρους παραδίδει ο Άρης στο ζώδιό σου όλο το μήνα και καλά θα κάνεις να κρατάς σημειώσεις έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί κάποιος ανάγωγος από το παρελθόν σου (κάτι εξαιρετικά πιθανό με την Αφροδίτη στο 12ο οίκο), να τον στείλεις με συνοπτικές διαδικασίες από κει που ήρθε. Ορίστε μας.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Με τη Νέα Σελήνη στον οίκο της καριέρας σου στις 11/5 και τον Ερμή και την Αφροδίτη να έχουν στρώσει το δρόμο ως τότε, η προαγωγή/απευθείας ανάθεση εκείνου του project που κυνηγούσες καιρό είναι πια στο χέρι σου. Κι εκείνο το φλερτ που επίσης κυνηγούσες καιρό; Ε, αυτό δεν είναι ακριβώς στο χέρι σου, αλλά δεν έχεις και χρόνο να ασχοληθείς.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Είσαι πολύ καλή στο να μην έχεις ανάγκη κανένα. Όμως με το Δία στον 7ο οίκο από 13/5 και τις σχέσεις ζωής στο προσκήνιο πιο θριαμβευτικά από ποτέ θα πρέπει να γίνεις καλή και στο να επικοινωνείς τις ανάγκες σου στον όποιο Άλλο – και να απαιτείς να τις σεβαστεί. Έτσι θα περάσετε στο επόμενο στάδιο ισότιμα μαζί.

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί δεν τσακώνονται – αλλά όταν τσακώνονται, τσακώνονται. Και με τον Αρη να δυναμιτίζει όλες σου τις επαφές με συναδέλφους αυτό το μήνα, αν δεν θες να τσακωθείς ακόμα και με τα πληκτρολόγια στο γραφείο, σου προτείνω να πάρεις λίγο time off. Διάβασε ένα βιβλίο, ξεκίνα ένα online course, κάνε πλάνα για μελλοντικά ταξίδια. Τα ξαναλέμε από Ιούνιο.

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

«Εμπιστοσύνη», «αισιοδοξία» κι άλλες άγνωστες λέξεις φέρνει η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο και ο Δίας από παραδίπλα (από τον 5ο οίκο δηλαδή) σου ψιθυρίζει επίσης «τύχη», «φλερτ» και «δημιουργικότητα». Με τόσα καλά νέα, μάλλον θες ν’ ακούσεις και τα κακά για να στανιάρεις. Ε, δεν υπάρχουν (αν εξαιρέσεις την κακή διαχείριση των χρημάτων). Συγγνώμη, ε.

Τοξότης

(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο μπαμπάς Δίας στον 4ο οίκο σου επιβεβαιώνει και επίσημα ότι χρειάζεσαι περισσότερο χώρο να εκφραστείς. Ανακαίνιση; Ρίξιμο της μεσοτοιχίας; Ό,τι κι αν διαλέξεις, φέρσου διπλωματικά και μπορεί να κερδίσεις κάτι απρόσμενο, όπως π.χ. μια νέα σχέση ή συνεργασία. Α, και προσπάθησε να μην πάρεις κατάκαρδα την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 26/5.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Σίγουρα έχεις ακόμα εσωτερικευμένα τραύματα που πρέπει κάποια στιγμή να αντιμετωπίσεις (λέγε με και Πλούτωνα ανάδρομο). Αλλά αυτό το μήνα καλύτερα να εστιάσεις σε όλα αυτά τα αντικείμενα και υποκείμενα που σου δίνουν ένα spark joy. Και δεν είναι λίγα. Ο Άρης στον οίκο των σχέσεων σε κάνει να διεκδικείς όλα όσα σου αξίζουν – και να βάζεις φωτιά στα υπόλοιπα.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Είτε φλερτάρεις με μια νέα ιδέα είτε με ένα νέο άτομο, συνέχισε ακάθεκτη, ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι με το μέρος σου από 10/5 και μετά. Αν τώρα η ιδέα σου αφορά το να μετακομίσεις ή να μεγαλώσεις την οικογένειά σου, ο Δίας από 13/5 φροντίζει να σου αφρατέψει το πορτοφόλι. Τι άλλο θέλεις πια; Ολα τα χατίρια σού κάνουν οι πλανήτες.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις. Από 13/5 που μπαίνει ο Δίας στο ζώδιό σου καλείσαι να κατέβεις από το συννεφάκι σου και να μοιραστείς με μας τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς όλες τις υπέροχες, περίεργες ιδέες που έχεις στο κεφάλι σου. Ο κόσμος είναι έτοιμος για σένα. Ανοίξου. Επικοινώνησε. Τρέλανέ μας, λέμε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.