ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτοί είναι οι έξι συνδυασμοί ζωδίων που είναι λιγότερο πιθανόν να ερωτευθούν μεταξύ τους

Αυτοί είναι οι έξι συνδυασμοί ζωδίων που είναι λιγότερο πιθανόν να ερωτευθούν μεταξύ τους

Ας δούμε παρακάτω ποιοι είναι οι 6 συνδυασμοί ζωδίων που είναι πιο δύσκολο να ερωτευτούν

Κριός και Ιχθείς

Ο Κριός και οι Ιχθείς αγωνίζονται να τα βρουν επειδή κινούνται και οι δύο με πολύ διαφορετικούς ρυθμούς. Ο Κριός παίρνει γρήγορα φωτιά, ενώ οι Ιχθείς χρειάζονται λίγο χρόνο, κατά τον οποίο αναπτύσσουν εμπιστοσύνη και εμβαθύνουν τη συναισθηματική τους σύνδεση. Ο ανυπόμονος Κριός μπορεί να εκτροχιάσει αυτήν τη διαδικασία πριν καν ξεκινήσει. Ενώ αυτοί οι δύο μπορεί να βρουν μια παθιασμένη σύνδεση που έρχεται εύκολα, στην πραγματικότητα το να ερωτευθούν μπορεί να αποδειχθεί αρκετά πιο δύσκολο.

Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερος ο Μάιος

Δίδυμοι και Αιγόκερως

Ένα ειδύλλιο Δίδυμου και Αιγόκερω είναι σαν να ενώσεις τη γη και τον ουρανό. Με άλλα λόγια, θα χρειαστεί μια επική δουλειά. Ο Δίδυμος είναι η πεμπτουσία του αέρα. Πηγαίνει με το ρεύμα και ακολουθεί την περιέργειά του όπου κι αν τον μεταφέρει. Ο Αιγόκερως, ωστόσο, είναι τόσο προσγειωμένος όσο δεν πάει. Αυτοί οι δύο απλώς προσεγγίζουν τη ζωή διαφορετικά και αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό σημείο τριβής σε μια σχέση.

Καρκίνος και Υδροχόος

Ο Καρκίνος ένα ζώδιο του νερού που λαχταρά τα ατελείωτα βάθη της συναισθηματικής ενσυναίσθησης. Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα που καθοδηγείται από τη νοημοσύνη του και δεν έχει υπομονή για το μελόδραμα. Ενώ υπάρχουν τρόποι που αυτοί οι δύο μπορούν να ωφεληθούν και να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον, το τέχνασμα είναι να βρεθεί ένας δρόμος για τη δημιουργία ενός συναισθηματικού δεσμού προτού ο Καρκίνος πληγωθεί από την ψυχρότητα του Υδροχόου και ο Υδροχόος αποθαρρυνθεί από την ανάγκη του Καρκίνου για συναισθηματική επικύρωση.

Λέων και Ταύρος

Ο Λέων και ο Ταύρος έχουν πολλά να προσφέρουν ο ένας στον άλλο αν μπορούν να ξεπεράσουν τα εγώ τους για αρκετό καιρό για να το συνειδητοποιήσουν. Ο Λέων είναι ζεστός και πιστός, ενώ ο Ταύρος λατρεύει την οικογένεια και χτίζει μια άνετη και σταθερή ζωή. Θέλουν τα ίδια πράγματα μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, το να φτάσουν εκεί είναι δύσκολο για αυτούς τους δύο, καθώς τείνουν να συγκρούονται και να είναι και οι δύο πολύ πεισματάρηδες για να υποχωρήσουν σε έναν καυγά.

Παρθένος και Ζυγός

Ο Ζυγός εκτιμά την ηρεμία και την αρμονία στη ζωή του, σε σημείο που θα κάνει σχεδόν το οτιδήποτε για να αποφύγει τις συγκρούσεις. Ο Παρθένος, ωστόσο, υπερηφανεύεται για το ότι είναι πολύ άμεσος και ειλικρινής στην επικοινωνία του. Αν και δεν σκοπεύουν να ξεκινήσουν έναν καυγά με αυτό το στυλ επικοινωνίας, ο Ζυγός μπορεί να το ερμηνεύσει ως εχθρότητα και να κλειστεί στον εαυτό του. Σε αντάλλαγμα, ο Παρθένος απογοητεύεται όταν αισθάνεται συνεχώς σαν να μην ακούγεται.

Σκορπιός και Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σκορπιός και ο Τοξότης έχουν μεγάλες διαφορές. Ο Σκορπιός θέλει μια σταθερή δέσμευση ώστε να μπορεί να οικοδομήσει εμπιστοσύνη. Ο Τοξότης χρειάζεται ελευθερία και μεγάλη ανεξαρτησία. Μαζί, πυροδοτούν τους βαθύτερους φόβους ο ένας του άλλου για τις σχέσεις, οπότε είναι δύσκολο να ανοιχτούν και να δείξουν το είδος της ευαισθησίας που χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια πραγματική σχέση αγάπης.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.