ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν ξέρεις ποτέ τι νιώθουν: Αυτά είναι τα τέσσερα πιο ασταθή ζώδια

Δεν ξέρεις ποτέ τι νιώθουν: Αυτά είναι τα τέσσερα πιο ασταθή ζώδια

Κάποιοι άνθρωποι έχουν μια ψυχική κατάσταση που είναι ωρολογιακή βόμβα που περιμένει να εκραγεί. Λοιπόν, όχι όλοι, αλλά μερικοί.

Όταν είμαστε ασταθείς, η κατάσταση της ψυχικής μας υγείας είναι ασταθής. Μερικές φορές, αισθανόμαστε σαν ένας κινούμενος νευρικός κλονισμός και σε άλλες περιπτώσεις ξέρουμε ότι είμαστε ανθεκτικές, σταθερές και λογικές.

Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια είναι το πιο ασταθή και… ανισόρροπα

Ταύρος

«Δυνατός σαν ταύρος» δεν σημαίνει απαραίτητα σταθερότητα, αυτό σημαίνει ότι, στην περίπτωση του Ταύρου, η δύναμή του δεν εξισορροπεί την ανάγκη του να κλωτσά τα πράγματα και να τα καταστρέφει.

Είναι αδέξιος στη ζωή και ψυχικά είναι ακόμη χειρότερος. Τα παίρνει γρήγορα και είτε προσβάλλεται είτε προκαλείται, τείνει να γίνεται εκρηκτικός. Είναι εξαιρετικά ασταθής και θα εκραγεί όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

Ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο αντιπαθή ζώδια για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Ζυγός

Η ειρωνεία με τον Ζυγό είναι ότι αντιπροσωπεύεται από τη ζυγαριά της ισορροπίας. Κάποιος νομίζει αυτόματα ότι είναι καλά ισορροπημένος άνθρωπος. Εκεί κάνει λάθος.

Ο Ζυγός έχει την τάση να είναι πολύ πολωτικός. Στην πραγματικότητα, σπάνια είναι απόλυτα πρακτικός ή καλά ισορροπημένος.

Ο Ζυγός είναι ένα άλλο από τα ευφυή ζώδια. Είναι πολύ έξυπνος με θέματα για τα οποία γνωρίζει τα πάντα, αλλά αν του παρουσιαστεί ένα θέμα για το οποίο δεν είναι σίγουρος, γίνεται εμφανώς αναστατωμένος και νευρικός.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα ήθελε να θεωρείται ο εαυτός του ως ένα είδος φωτισμένου όντος, αλλά πίσω αυτήν την εικόνα θα βρεις ένα φοβισμένο παιδί, που δεν μπορεί να χειριστεί τον κόσμο όπως είναι.

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που τρομάζει εύκολα. Λαχταρά τη ρουτίνα και την κοινοτοπία και όταν ξαφνικά απαιτείται μια αλλαγή από αυτόν, υποχωρεί σε μια κατάσταση μη ανταπόκρισης.

Δεν μπορεί να βασιστεί κανείς επάνω του καθώς μπορεί να γίνει ασταθής.

Κριός

Εάν έχεις πάει ποτέ σε ένα εστιατόριο μαζί με έναν δυσαρεστημένο Κριό που μόλις έριξε κάτω το τραπέζι και όλο το περιεχόμενό του, ενώ ούρλιαζε και έτρεχε έξω από το εστιατόριο, τότε γνωρίζεις ακριβώς το πόσο ασταθής είναι ο Κριός. Είναι αλήθεια.

Απόδωσε το στην υψηλή του ευφυΐα. Ίσως να μην μπορεί να διαχειριστεί όλη αυτή τη γνώση στον εγκέφαλό του. Ο Κριός είναι ένα υπέροχο ζώδιο, αλλά μερικές φορές είναι και φρικαρισμένος, ανισόρροπος, τρελός και ασταθής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.