ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προβλέψεις ζωδίων για 09/06 μέχρι 15/06 από την Άντα Λεούση – Τί φέρνει η νέα ηλιακή έκλειψη

Προβλέψεις ζωδίων για 09/06 μέχρι 15/06 από την Άντα Λεούση – Τί φέρνει η νέα ηλιακή έκλειψη

Tετάρτη 9 έως 15/6/21

Στις 10 πραγματοποιείται Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα αρχίσετε να σκεφτόσαστε και να αισθανόσαστε με μεγαλύτερο βαθμό συνείδησης, αλλά και να εφαρμόζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Θα έχετε διάθεση για νέες εμπειρίες και όρεξη για να εξερευνήσετε και να αποκτήσετε καινούριες συνεργασίες. Μοιράστε την ενέργειά σας σε πολλές κατευθύνσεις, αλλά κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και ίντριγκες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 12 ο Άρης περνάει στο Λέοντα, αυξάνοντας το θάρρος και την αποφασιστικότητα. Μειώνονται οι περιορισμοί που δεχόσασταν, ώστε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να κατακτήσετε τους στόχους σας, ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο θα έχετε την άνεση να εκφραστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Στις 14 ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα ωθήσει σε αλλαγές που θα σας δημιουργήσουν αδικαιολόγητα νεύρα λόγω του άγχους που θα νιώσετε.

ΚΡΙΟΣ: Ακολουθήστε την κοινή λογική σε αυτά που επιδιώκετε και μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας, για να μη στενοχωριέστε όταν δεν μπορούν να εκπληρωθούν όλα τα όνειρά σας. Προωθήστε την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών και κοινωνικών σας θεμάτων, προχωρώντας πάνω σε κάποιο σχέδιο και όχι ακροβατώντας με πιθανά σενάρια. Εκτός από τόλμη χρειάζεστε και τα μέσα για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν. Δώστε, λοιπόν, σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί και αυτές παίζουν το ρόλο τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε στεγανά στις σχέσεις σας, δημιουργήστε τις βάσεις μιας σωστής επικοινωνίας, για να αποκτήσετε τη σύμπνοια και τη στήριξη των άλλων. Μελετήστε τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας, για να κάνετε βαθιές τομές σε όλα με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα, μια που οι εξαρτήσεις είναι καλές μόνο μέχρι ενός ορίου. Νιώστε αυτάρκες, τώρα που φαίνεται να ευνοήστε στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα, δημιουργώντας παράλληλα μια νέα τάξη πραγμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές. Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού σας χώρου που σας αγχώνουν περισσότερο. Όταν θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, εννοείται πως δεν μπορείτε να αφήνετε και αμφιβολίες. Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ζητήστε περισσότερο χρόνο. Μην απομονώνεστε τελείως, χάνοντας την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας, για να έχετε πρακτικές λύσεις. Διατυπώστε και εκφράστε ότι θέλετε με μεγαλύτερη προσοχή, για να μην πληγώσετε άτομα που δεν πρέπει. Μην επιτρέψετε σε τρίτους, να σας αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς σας στόχους. Εδραιώστε τα θέματά σας, για να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα. Μην το βάζετε κάτω αν οι προσπάθειες να πείσετε κάποιο συνεργάτη σας, αποδειχθούν άκαρπες.

ΛΕΩΝ: Εάν οι άλλοι σας καταπιέζουν με τις απόψεις τους και σας εκμεταλλεύονται, απλά μην τους το επιτρέπετε. Μη χαρίζεστε σε κανέναν και αφήνετε στην άκρη τον αγώνα σας για καταξίωση. Προβείτε σε αντικαταστάσεις, εάν κάποιες σχέσεις σας έχουν υποστεί ζημιές. Ασχολούμενοι με το χώρο σας θα αισθανθείτε ψυχικά ανανεωμένοι και με εναλλακτικές λύσεις θα βγείτε νικητές. Μετριάστε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και περάστε μαζί όμορφες ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες. Φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, πριν βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Το να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν ακόμα πιο πολλά προβλήματα από εσάς, είναι ανούσιο. Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας, τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί. Όσες αξίες δε σας αντιπροσωπεύουν, βγάλτε τις από τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας. Μη βγάζετε συμπεράσματα από κακόβουλα σχόλια κάποιων, που επιδιώκουν να τα μάθετε. Για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα εργασιακά σας θέματα, δε χρειάζεται να είστε ισχυρογνώμονες. Φροντίστε να αντιληφθείτε έγκαιρα τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας. Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση με το σύντροφό σας, που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κολακεύεστε από άτομα που σας πλησιάζουν, γιατί πιστεύουν ότι τους είστε χρήσιμοι. Φερθείτε όσο πιο καλοπροαίρετα μπορείτε σε χώρους που δε γνωρίζετε. Εάν θέλετε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά, αφήστε στην άκρη νευρωτικές αντιδράσεις. Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που σας έχουν δημιουργήσει άγχος και κούραση. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με διπλωματία και κρατήστε την προσωπική σας ζωή σωστά διασφαλισμένη, για να μη δώσετε αφορμές για σχόλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, πριν προβείτε σε αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον σας. Μην πιέσετε καταστάσεις ή άτομα που σας στηρίζουν, προκειμένου να περάσει το δικό σας, αφού έτσι κι αλλιώς ούτε εσείς ξέρετε αν αυτό που επιμένετε να κάνετε είναι προς όφελός σας. Τα αδικαιολόγητα έξοδα και οι διαπληκτισμοί σε θέματα οικονομικά δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά, ούτε να διώξουν τις ανασφάλειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλό θα είναι να περιορίσετε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και να αποφύγετε κάθε περιττή αγορά, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας και πάνω απ’ όλα να μην εκτεθείτε. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στα οικογενειακά σας πρόσωπα, για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Εάν με τον τρόπο σας δώσετε αφορμή να σας παρερμηνεύσουν δε θα αποφύγετε τα λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε, χωρίς να καταφεύγετε στην κριτική και σε ανούσιους υπολογισμούς επιζητώντας την απόλυτη κάλυψη των δικών σας και μόνο αναγκών, γιατί οι παρεξηγήσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντός δε θα κοπάσουν. Οι περίεργες διαθέσεις και τα συναισθήματά σας, θα δίνουν μηνύματα που είναι προτιμότερο να τα αγνοήσετε, παρά να δώσετε σημασία και να καταλήξετε σε εσφαλμένες αποφάσεις που θα δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΙΧΘΥΣ: Για να μην υπάρχουν θύτες και θύματα, δημιουργείστε σχέσεις εμπιστοσύνης και μετά ασχοληθείτε με θέματα συμπεριφοράς δική σας ή του περιβάλλοντός σας. Αποφύγετε δια ροπάλου το σαρκασμό, γιατί μόνο με ευγένεια θα βγείτε κερδισμένοι αυτή την περίοδο και θα κερδίσετε εύκολα τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των φίλων σας, που θα σας είναι χρήσιμη, ενώ παράλληλα οι συναντήσεις μαζί τους θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε κοινωνικά ζητήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.