ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Αγαπούν την απραξία: Τα τρία ζώδια που είναι πάντα… κουρασμένα

Προτιμούν να χαλαρώσουν στον καναπέ του σπιτιού τους παρά να δουν κάποιο πρόσωπο

Αγαπούν την απραξία: Τα τρία ζώδια που είναι πάντα… κουρασμένα

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια τα οποία αγαπούν την απραξία, καθώς πάντα είναι… κουρασμένα.

Αυτά τα ζώδια προτιμούν να χαλαρώσουν στον καναπέ του σπιτιού τους παρά να δουν κάποιο πρόσωπο.

Όταν βλέπουν μια ταινία, σίγουρα θα αποκοιμηθούν στη μέση ενώ αν προγραμματίσετε μια συνάντηση, θα είναι οι πρώτοι που θα την ακυρώσουν. Είναι πάντα «νυσταγμένοι» και κουρασμένοι.

Τα τρία πιο… κουρασμένα ζώδια:

Ταύρος

Αν ένας Ταύρος δεν απαντά στα μηνύματά σας, είναι πιθανότατα επειδή παίρνει έναν υπνάκο. Όσοι έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύουν την ομορφιά, την πολυτέλεια και την άνεση, οπότε ο ύπνος είναι ένα από τα αγαπημένα τους πάθη.

Προτιμούν πάντα τις ανέσεις, όπως ένα πρωινό στο κρεβάτι.

Ξυπνούν αργά, πίνουν καφέ και ξανακοιμούνται. Οι Ταύροι λατρεύουν να ξεκουράζονται, γι’ αυτό και ξοδεύουν όλα τα χρήματά τους σε κουβέρτες, μαξιλάρια και ρούχα για να είναι πάντα όσο πιο άνετα γίνεται.

Καρκίνος

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, ο Καρκίνος παρατηρεί τον κόσμο μέσα από έναν συναισθηματικό φακό. Ίσως, αυτή η συνεχής συναισθηματική δέσμευση να τους κάνει να νιώθουν συνέχεια κουρασμένοι.

Ένας Καρκίνος είναι 100% ο τύπος του ανθρώπου που πηγαίνει νωρίς για ύπνο, δεν τον νοιάζει αν φαίνεται άσχημο ή αν δείχνει τελείως εξαντλημένος από ενέργεια, γιατί αυτό είναι που δεν έχει.

Μερικοί Καρκίνοι πέφτουν σχεδόν σε χειμερία νάρκη, ειδικά αν βιώνουν μια περίοδο στρες.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς έχουν την τάση να ονειροπολούν, ακόμη και όταν έχουν κοιμηθεί οκτώ ολόκληρες ώρες. Ως ζώδιο του νερού, οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι και αυτό σημαίνει ότι τα ενεργειακά τους αποθέματα αρχίζουν να μειώνονται τη στιγμή που αγχώνονται πολύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν δεν ξεκουράζονται αρκετά, νιώθουν σχεδόν συγκλονισμένοι. Το σπίτι τους είναι το καταφύγιό τους, οπότε αν δεν βγαίνουν για συνεχόμενες ημέρες, μην εκπλαγείτε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.