ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Αιγόκερως: Τα ζώδια που τον μισούν περισσότερο

Τον σιχαίνονται

Αιγόκερως: Τα ζώδια που τον μισούν περισσότερο

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν θέλουν να βλέπουν τον Αιγόκερω ούτε ζωγραφιστό. Γιατί όμως;

Άλλες συνήθειες, άλλη συμπεριφορά, άλλος τρόπος σκέψης και άλλη νοοτροπία. Δεν μπορούν να ταιριάζουν όλοι με όλους άλλωστε, αλλά ο Aιγόκερως συγκεκριμένα «κάθεται» στο λαιμό τριών ζωδίων.

Ποια είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε να σου μιλάμε για τον Ιχθύ. Στα μάτια του ο Αιγόκερως είναι ψυχρός, απόμακρος, απότομος, σκληρός και χωρίς ευαισθησίες. Ο Ιχθύς δεν τα αντέχει όλα αυτά. Δεν μπορεί τη σκληράδα του Αιγόκερω ή το γεγονός ότι δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του. Τον αποφεύγει λοιπόν όσο μπορεί και δεν τον πάει με την καμία.

Επόμενος hater του Αιγόκερω είναι ο Δίδυμος. Και πώς θα μπορούσε να τα πάει καλά ο Δίδυμος με τον Αιγόκερω όταν ο ένας είναι… ό,τι να΄ ναι στη ζωή του, ενώ ο άλλος του στρατιωτικού νόμου, της τάξης και της πειθαρχίας. Ο Δίδυμος είναι χαμογελαστός και κάνει παρέα με όλους, ενώ ο Αιγόκερως είναι κλειστός και επιλεκτικός. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους.

Last but not least, ο Κριός Φαντάσου τους δυο τους σε ένα δωμάτιο… Θα γίνει χαμός! Ο Κριός δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Θα πάει ο Αιγόκερως να του δώσει εντολές ή να τον πειθαρχήσει και τότε είναι που θα γίνει «πυρηνική έκρηξη» στο κτίριο. Καλύτερα να μείνουν σε απόσταση αυτοί οι δύο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.