ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανάδρομη Αφροδίτη: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο στις 9 Αυγούστου

Κάποιοι θα χωρίσουν, ενώ άλλοι θα σκεφτούν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν σε έναν πρώην σύντροφο

Ανάδρομη Αφροδίτη: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο στις 9 Αυγούστου

Στις 9 Αυγούστου θα βιώσουμε σε αστρολογικό επίπεδο μία από τις δύσκολες ημέρες του Αυγούστου, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό.

Πρόκειται για μια όψη που δημιουργεί εντάσεις, παρεξηγήσεις, τσακωμούς χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος και χωρισμούς. Επηρεάζονται Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι και καλό είναι αυτά τα 4 ζώδια να είναι πολύ προσεκτικά στις αντιδράσεις και την συμπεριφορά τους.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου μάς καλεί να κάνουμε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Κάποιοι θα χωρίσουν, ενώ άλλοι θα σκεφτούν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν σε έναν πρώην σύντροφο.

Στις 9 Αυγούστου το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα κλονίσει τις σχέσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές, και πολλοί θα έρθουν αντιμέτωποι με απρόβλεπτες καταστάσεις, όπως χωρισμούς και λήξη συνεργασιών.

Ας τα δούμε αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο:

Ταύρος

Πολλοί Ταύροι θα νιώσουν μια μεγάλη συναισθηματική απόσταση από τον σύντροφό τους. Το κλίμα είναι ψυχρό και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα κλονίσει την σχέση τους. Είναι επίσης πιθανό να προκύψει μια ξαφνική συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο θα ταράξει τα νερά.

Λέων

Το κλίμα μέσα στη σχέση δεν θα είναι ρόδινο. Κάποιες απρόοπτες καταστάσεις θα φέρουν αναστάτωση και ίσως θελήσουν κάποιοι Λέοντες περισσότερο χρόνο με τον εαυτό τους. Η όψη ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ουρανό δημιουργεί τσακωμούς για ψύλλου πήδημα.

Σκορπιός

Στις 9 Αυγούστου το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα ταράξει τις ισορροπίες μέσα στη σχέση των Σκορπιών και κάποιοι θα νιώσουν ότι απομακρύνονται από τον σύντροφό τους. Ένταση, θυμός και τσακωμοί χωρίς ουσιαστικό λόγο θα είναι στο προσκήνιο.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τους Υδροχόους αυτή η όψη φέρνει χωρισμούς για τους δεσμευμένους και ένα νέο πρόσωπο για τους singles. Πάντως οι Υδροχόοι θα μπουν σε μια διαδικασία να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις τους και να απομακρυνθούν από ανθρώπους που τους προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.