ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Απαιτεί ειδικό χειρισμό: Δείτε ποια δύο ζώδια ταιριάζει ο Δίδυμος

Για να κρατήσει κάποιος ζωντανό το ενδιαφέρον του δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια, καθώς όλα είναι θέμα χημείας

Απαιτεί ειδικό χειρισμό: Δείτε ποια δύο ζώδια ταιριάζει ο Δίδυμος

Ο Δίδυμος ανήκει στα ζώδια που θεωρούνται πολύπλευρα με πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα και απαιτεί ειδικό χειρισμό.

Είναι δύσκολο να ταιριάξει απόλυτα με κάποιο άλλο ζώδιο, ενώ οι διαφορές του με τους υπόλοιπους και το ελεύθερο πνεύμα του δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Μάλιστα, θεωρούνται οι άπιστοι του ζωδιακού κύκλου καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που παίζουν ακόμη και σε διπλό ταμπλό χωρίς δισταγμό και τύψεις.

Για να κρατήσει κάποιος ζωντανό το ενδιαφέρον των Διδύμων δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια, καθώς όλα είναι θέμα χημείας. Συγκεκριμένα, τα συγκεκριμένα ζώδια τους αρέσει να μην επαναπαύονται και ο σύντροφός τους να κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον τους.

Γενικότερα είναι άνθρωποι που αγαπούν τόσο τα λόγια όσο και τις πράξεις και ο συνδυασμός αυτών μπορεί να τους κάνει να “δέσουν” απόλυτα με τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους. Τους αρέσει να κάνουν συνεχώς νέα πράγματα και να κάνουν ταξίδια και εκδρομές με το έτερον ήμισυ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο ένας Δίδυμος:

Δίδυμος & Ζυγός

Οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί είναι ζώδια που αγαπούν την καλοπέραση, να βγαίνουν έξω και να κάνουν κοινωνικές σχέσεις. Γενικότερα, ταιριάζουν αρκετά καθώς έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και έτσι ποτέ δεν βαριούνται.

Αγαπούν τα ταξίδια και τις κοινές δραστηριότητες, ενώ επειδή και οι δύο είναι κοινωνικοί, κάνουν συνεχώς νέες γνωριμίες και έτσι δεν υπάρχει τόση ζήλια μεταξύ τους.

Δίδυμος & Τοξότης

Άλλος ένας συνδυασμός που ταιριάζει πολύ και αν και υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές, οι ομοιότητες είναι περισσότερες και κάνουν την διαφορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο κρεβάτι ταιριάζουν απόλυτα, ενώ δεν τους παίρνει πολλή ώρα για να κανονίσουν ένα ταξίδι ή μία εκδρομή. Γενικότερα, είναι ιδανικός συνδυασμός τόσο για φιλική σχέση όσο και για ερωτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.